AK PARTİ İçin “Oy Vermek Yetmez, Çalışmalıyız”

AK PARTİ İçin “Oy Vermek Yetmez, Çalışmalıyız”

Evet, yanlış okumadınız. Bu slogan Türkiye’de çok önemli irşad faaliyeti yürüten sivil toplum kuruluşu Sultan Baba İlim Ve Hizmet Vakfı ve Başkanı olan ülkemizde yaşayan Büyük Mutasavvıflardan Hüseyin Tamgüney efendinin, son genel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek için yayınladığı açıklamanın ana vurgusuydu.

AK Parti Pendik Gençlik Kollarının Efsane Başkanı ve benimde ekibinde yer almaktan onur duyduğum Tarık Ziyansız’ın muhterem kayınpederi olan Hüseyin Tamgüney efendi, şimdilerde ise sevenleriyle birlikte ülkemizin ve İslam aleminin selameti için her gün 20 hatim yaparak en zor dönemde manevi desteklerini esirgemiyor. Bunu niye mi anlatıyorum?

Hüseyin Tamgüney efendi gibi ömürlerini Allah yoluna adayan nice büyük şahıslar ve topluluklar var güçleriyle Türkiye’nin bu en sıkıntılı sürecinde ellerinden gelen tüm gayretle Cumhurbaşkanımız ve İslam alemi için arılar gibi vızıldıyor. Ne olursa olsun çalışmaya da devam edeceklerinden şüphemiz yok. Çünkü, Türkiye ayağa kalktığında özlenen ve beklenen yeni bir dünyanın kurulacağına inanıyorlar.

Bu inanç ara sıra kızgın kum taneleri gibi çölde savrulan bizim gibi gönül adamlarınıda etkilemiyor değil. Evet, bu inancı görünce Recep Tayyip Erdoğan’ın ve davasının aslında ne demek olduğunu tekrar tekrar hatırlıyoruz.

Sultan Baba İlim Ve Hizmet Vakfı’nın başta Başkanı Hüseyin Tamgüney efendiye, Başkan Yardımcısı Tarık Ziyansız başkanıma ve vakfın tüm sevenlerine hürmetlerimi arz ediyorum. Pendikli Gazeteci Sebahattin Okumuş olarak, iyiki varsınız diyor ve vakfınızın Pendik şubesinin görkemli açılışı için hayırlı olsun diyorum. Rabbim böyle vakıfların sayısını artırsın.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.