KAFAMA GÖRE

Öyle bir zaman diliminden geçiyoruz ki herkesin tepkisi hayat kalitesi bakış açısı farklı oluyor.

Kimi kabullenip kendi isteklerini düşüncelerini ortaya koyamayıp tabiri caizse sineye çekiyor.

Kimi deliliğe veriyor hayatını istediği gibi yaşıyor, istediği kişiyle iletişimde olarak benim de favorim bu. Kural falan dinlemeyip kafama göre takılmayı seviyorum.





En azından deniyorum yalnız kalmak mı istiyorum kalıyorum.

birisiyle görüşmek paylaşmak mı istiyorum yapıyorum ama istemediğim hiç kimseyle istemediğin hiç bir şeyi yapmıyorum.

Varsın arkamdan konuşsunlar Bu benim daha çok hoşuma gidiyor dostumu düşmanımı tanıyorum bir de yaptıklarımı yapamayanlara özenip de söyleyenleri görüp eğleniyorum onlardan bir adım önde olduğuma çünkü ben kendimi seviyor takdir ediyorum .

Aldırmamak zevkli oluyor hayata meydan okumak gibi, özgürlüğünü ortaya koymak gibi, seçme hakkını kullanmak gibi büyük keyif veriyor insana.

Ben terasta bağımsız oturan biriyim mesela şu anda alt sokakta ki görünüyor benden kendi kafalarına göre ekonominin de tabiki çok katkısı var sokakta düğün yapıyorlar.

Kiralamışlar her telden çalan bir DJ herkes halinden memnun gelin giymiş gelinliğini damat sevgi dolu eğleniyorlar ,aileleri hiç olmazsa böyle bir eğlenceye düzenledikleri için mutlu kime ne?bize ne ? birazcık kafamız şişse de bitti bile insanlar mutlu.

Hoşgörü şimdi lazım. empati yapmak şimdi gerek, sevgisiz bir toplum olduk yapamadıklarımızı eleştirel olduk ve de mutsuz olduk.

Uzaktan insanları incelemeyi çok severim belki katılmak istemem ama takdir ederim.

Keşke herkes yapabilse her şeyden önemlisi sevebilse değer verebilse tüm kötülükler biter insanı hırsları tüketir yapmak isteyip de yapamadıkları..

Artık O küsmüs bu darılmış demiyorum, bu gönül koymuş da , umurumda değil sadece olana katılıyor kabul ediyorum bence bu sadece Kişinin özgüveni ile alakalı bir durum.

Sevgiyle kalın…..????????????????????

Emel Araz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.