KİMSENİN SANA DİN ÖĞRETMESİNE İZİN VERME. SAHİBİ ÖĞRETİYOR ONU YAŞARKEN ÖĞRENİYORSUN

Sana din öğretilmesine izin verme. İyice seni bozarlar. Sana din öğretecek biri varsa sahibi Olandır. Zaten sana öğretiyor da. Yaşamın kendisidir din. Dinin sahibi yani hayatın yaşamın sahibidir O. Sizi yaşatan size yaşam hakkı verendir O. Dini yaşanılmaz kılan yani hayatınızı dini sömürenler dinden geçinenlerdir. Öyleyse insanca yaşayın... Yaşatın...
Herkesin dini kendinedir kendine göredir. Annenizi babanızı ailenizi evlatlarımızı siz seçmiyorsunuz akrabanızı da yaşadığınız memleketinizi mahallenizi bile siz seçmiyorsunuz öyle ki arkadaşlarınızı bile eşinizi bile siz seçmiyorsunuz bedeninizi bile ellerinizi ayaklarınızı renginizi bile yüzünüzü insan üretimi olan dininizi bile siz seçmiyorsunuz bu ne demek oluyor bunca şeyi sizler seçmemişken nasıl oluyor da size gelenin doğru olabileceğini düşünebiliyor kayıtsız savunucusu olabiliyorsunuz. Din diye bildiklerinizi unutup kendiniz yaşayarak öğreniniz. Hocalardan öğrendiklerimiz saptırıcı yoldan çıkarıcı öğretilerdir ne kadar kaçabiliyorsanız kaçın başına kavuk takan daha inandırıcı olsun diye giyinen bu hocalardan hoca takımından ne kadar kaçarsanız o kadar hayatınızı güzel yaşarsınız işte o sizin yaşadığınız güzel yaşamınız işte o sizin güzel dininizdir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.