TESLİMİYET ŞART

Bundan sonra zamanımı kıymet bilenlere, sözlerime önem verenlere yani beni hak edenler için harcayacağım.

Karşımdaki insan beni nereye koyduysa ben de aynı yere onu iade edeceğim ne bir eksik ne bir fazla.

Bana yapılan haksızlığı gördüğüm zaman neden niçin’e yer yok geri çekilip ilahi güce bırakacağım.

Buna o kadar inanıyorum ki daha eski yıllarda bu teslim oluş yaradana bırakış uzun sürse de sonuç alınması günümüzde daha kısa sürede oluyor.

Hayat hızlandı yetişemiyoruz artık zamana, dün geçti yaşandı bitti .
yarına kimsenin garantisi yok sade şu an var gerisi teferruat.

İnsanları değiştiremezsiniz zorla kendinizi sevdiremezsiniz değerinizi kabul ettirmeye uğraşmak vakit kaybından başka bir şey değildir. Sen kendini bildikten sonra sal gitsin.

Bir zamanlar evlerden çıkamazdık şimdi de evlere giremiyoruz neymiş o zaman ? bizler hiçbir yere ait değiliz bu dünyada yaşamıyor sadece dünyadan geçiyoruz…

Bunun için sadece herşey için şükretmek gerisini ilahi adaletin halledeceğini bilmek, yani teslimiyet ve yine teslimiyet gerek.

Sevgi de sınır olmaz ırk, mezhep,din, politik düşünce gözetmeksizin herkesin tek yürek olacağı zamanlardayız.

Neyin hesabını yapıyoruz yapılan her yanlış hareket sonuçlarının yapana döneceğini bilmeyen bunu hala anlayamamış cahil insanlarla aynı ortamda olmak sıkıntılı sadece, enerji vampirleri bunlar insanı çok yoruyor.

Artık bu lüzumsuz hırsın egonun insana zarardan başka bir şey getirmeyeceği bilmemiz gerekiyor.

Koltuk sevdalıların da bir gün gideceğini, bu dünyanın Sultan Süleyman’a dahi kalmadığını bilmeleri gerektiğini daha nasıl anlatılabilir ki.

Her insanın karşısındaki insana aynalık yaptığına karşısındaki insanın kendisini yansıttığını görebilse her şey kolaylaşır sen ben diye bir şey yok hepimiz birbirimizin aynısıyız kimse kimseden üstün değil birbirimizi yansıtıyoruz iyi yönlerimizle kötü yönlerimizle.

Bunun adına hayat diyoruz yaşam diyoruz bilmiyoruz ki hepimizin birer enerji olduğunu görmek istediğimiz kalıplarda göründüğümüzü.

Düşünce yapımızı değiştirmedikçe aynı şeylerin tekrar yaşayacağımızın garantisini görmezden gelmek dünya sözüyle cahilliğin ta kendisi olduğunu.

İnsan kalbinin aynasıdır bu depremde yaşandığını yine gördük hiçe gitmiş sırf rant uğruna gözleri doymamış insanların ve feda edilen onca masum kişilerin veballeri nasıl ödenecek?

Sadece acıyarak üzülerek izlenmemeli olaylar her gösterilenler ve çıkartılacak sonuçlardan alınacak veriler önemli.

Olanı kabul ediyorum.
Olacaklara hazırım.
Olanla yetiniyorum….

Emel Araz

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.