Siyaset Haber Girişi : 31 Ocak 2024 13:04

CHP Adayı Balyalı: Bosna Sancak’ta Evimde Gibiyim

CHP Adayı Balyalı: Bosna Sancak’ta Evimde Gibiyim

Cumhuriyet Halk Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, beraberinde İlçe Başkanı Niyazi Güneri ve heyetiyle seçim çalışmaları çerçevesinde Anadolu Yakası Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

CHP heyetini Bosna Sancak Dernek Başkanı Erdoğan Erden ve yönetim kurulu üyeleri karşılayarak ağırladılar.


Oldukça yoğun bir katılımın olduğu ve coşkulu bir atmosferin oluştuğu buluşmada CHP İlçe Başkanı Niyazi Güneri, Dernek Başkanı Erdoğan Erden ve CHP Adayı Tarık Balyalı birer konuşma yaptılar.



Balyalı, “Kendimi Bosna Sancak Derneği’nde evimdeymişim gibi hissediyorum. Bu sıcak karşılamanızdan ve yoğun ilginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” Şeklinde başlayan konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Pendik’in 30 yıldır çözülmemiş problemleri var. Mevcut belediye yönetimi bu problemleri bile isteye çözmüyor. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin başkan seçildikten sonra da üzerindeki siyasi gömleği çıkarmadığı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile politik bir mücadele içerisine girdi ve ilçemize gelebilecek yatırımların bir anlamda önünü kesti. Ben belediye başkanı seçildiğimde büyükşehir belediyesiyle uyum içerisinde çalışarak Pendik’te birçok dev projeyi gerçekleştireceğim.



Pendik’e baktığınızda her noktada üç isime rastlıyorsunuz. İnşaatları bunlar yapıyor, ihaleleri bunlar alıyor. Belediye yönetimi 750 bin nüfuslu Pendik’e hizmet üretmek yerine yakın ve yandaşlarını ihya ediyor.

Pendik ile ilgili insanların yaşam kalitesini yükseltecek birçok projemiz var. Önümüzdeki günlerde bu projelerimizi kamuoyuna ayrıntılı bir şekilde duyuracağız.

31 Mart’ta Pendik’i düşünen herkesten desteklerini bekliyorum. Bu yıpranmış – yozlaşmış – ayırımcı yönetime son verme zamanıdır.”





Toplantıda konuşan Anadolu Yakası Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Erden de CHP heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek; gerçekleştirilmesini istediği bazı projelerden söz etti.

Erden’in söz konusu ettiği projeler arasında; Sapanbağları’nda çok amaçlı kapalı bir spor kompleksi, insanların muayene ve tedavilerini güvenle yaptırabilecekleri modern bir tıp merkezi ve köy enstitüleri modelinde bir eğitim merkezi yer aldı.

Toplantı karşılıklı sohbet, soru cevap faslından sonra toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.