Siyaset Haber Girişi : 19 Ocak 2024 20:14

Tarık Balyalı, Basın Mensuplarıyla Buluştu

Tarık Balyalı, Basın Mensuplarıyla Buluştu

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı, “30 yıldır Pendik’te çözü- lemeyen sorunlar var. Bence bu sorunların kalıcı olması AKP’nin bilinçli tercihi” dedi.

SEÇİM gündemi ile ilgili basına ve kamuoyuna açıklamalarda bulunan CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı, Pendik ilçesinde 30 yıldır çözülemeyen imar sorunları olduğunu belirterek, tek sorunun da bu olmadığını dile getirdi.

 


ÜÇ AİLE VURGUSU…

Süleyman Tarık Balyalı, ”Pendik’te nereye bakarsanız bakın üç aileyi görürsünüz. Bu rahatsızlık verici bir durum. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde, Pendikliler bu tekelleşmeye oylarıyla tepk gösterecekler. Belediye Başkanı Ahmet Cin, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 5 yıldır bir araya gelmedi. Dolayısıyla ilçemiz için bu güne kadar İBB’den taşıyacağı birçok hizmetten mahrum kaldı.



PENDİK AKŞAMLARI KARANLIĞA GÖMÜLÜYOR

İlçemiz AKP döneminde bir cazibe merkezi olmaktan çıktı. Akşam saat sekizden sonra 750 bin nüfuslu Pendik neredeyse karanlığa gömülüyor. Neyse ki çiğköfteciler ve kokoreççiler var. Onlar da olmasa Pendik akşamları terk edilmiş bir kent görüntüsünde olacak.

TECRÜBEMİZ VAR

CHP’de yaklaşık 30 yıldır siyaset yapıyorum. Gençlik kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı, meclis üyeliği, büyükşehir belediyesi grup sözcülüğü dahil olmak üzere birçok kademede görev yaptım. Bu benim için bir avantaj. Pendik Belediyesini kolaylıkla yönetebilecek bilgi ve tecrübeye sahibim. Ayrıca çok nitelikli bir kadro ile şehre değer katacak hizmetler üreteceğiz. Projelerimizi kamuoyuna kısa bir süre sonra tek tek aktaracağız.
 


HER MAHALLE MAĞDUR

30 yıldır aynı anlayışla yönetilen Pendik’te AKP’nin en yüksek oy aldığı mahallerde dahi hizmet eksikliği mevcut. Elbette ki yapılan iyi işler olmakla birlikte bir türlü değişmeyen sorunlar var. Her mahallenin kendine özgü sorunları olmakla birlikte Pendik genelini kapsayan ortak problemler de mevcut. Ve biz 2024 yılına gelmiş olmamıza rağmen hâlen bu sorunlarla uğraşıyoruz. Bizim yönetimimizde bu sorunların tamamını çözeceğiz. Bunun için ayrım yapmaksızın samimiyetle hizmet etmek yeterli.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.