Siyaset Haber Girişi : 19 Ocak 2024 16:05

ERDOĞAN ERDEN MİSYONU VE VİZYONU İLE DİKKAT ÇEKİYOR

ERDOĞAN ERDEN MİSYONU VE VİZYONU İLE DİKKAT ÇEKİYOR

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma Ve Kültür Derneği’nin başkanlığını yürütmekte olan Erdoğan Erden, dernek çalışmalarının yanı sıra; iş insanı, siyasi vizyonu ve ‘kültür elçisi’ sıfatı ile de dikkat çekiyor.

 

Üstlendiği misyon ve sahip olduğu vizyon ile son derece aktif ve üretken bir performans sergileyen Erdoğan Erden; özellikle Türkiye ve Bosna Sancak arasında, üst düzey yetkilileri bir araya getirip, diyalog kurmaları – iş birliği içine girmeleri noktasında köprü vazifesi gören bir isim. 

 

Erden ile ilgili fotoğraf karelerine ve o karelerin içeriğine göz atıldığında; ülkemiz ve ilçemiz adına gerçekleştirilmiş ve her biri ayrı öneme sahip çok sayıda organizasyona imza atmış olduğunu görüyoruz.

 

Bir bakıyorsunuz; CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Bosna Hersek Başbakanı Nermin Niksiç’i bir araya getiren, ‘Bosna Hersek Devlet Günü’ törenlerine katılımını sağlayan, Özel’i Cumhurbaşkanı Deniz Beşiroviç ile buluşturan isim Erdoğan Erden.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Saray Bosna Belediye Başkanı Benjamina Kariç’i bir araya getiren kişi yine Erdoğan Erden.

 

Türkiye’de CHP’nin düzenlemiş olduğu ilk ‘Balkan Masası’ organizasyonunu yapan kişi yine Erdoğan Erden.

 

Fotoğraflara göz atmaya devam ettiğinizde; Erdoğan Erden’i CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Parti Sözcüsü Faik Öztırak, TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Arif Kızılay, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve daha birçok isim ile önemli bir organizasyon içinde görebiliyorsunuz. 

 

Erdoğan Erden’i gerçekleştirmiş olduğu sosyal ve kültürel aktivitelerinden, üstlenmiş olduğu ulusal ve uluslararası ölçekteki birleştirici rolünden dolayı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının sürmesini diliyoruz.