Siyaset Düzenleme Tarihi : 28 Mart 2024 14:49 Haber Girişi : 04 Mart 2024 16:36

BBP Adayı Adem Karslı: Sürpriz Yapacağız!

BBP Adayı Adem Karslı: Sürpriz Yapacağız!
Karslı: Sandıktan çıkan en güçlü parti Büyük Birlik olacaktır. Tarihi bir oy ile tarih yazacağız.
BBP Adayı Adem Karslı: Sürpriz Yapacağız!

Eğitimci kimliği dolayısı ile ‘Adem Hoca’ olarak bilinen ve geniş bir çevre tarafından sevilip sayılan Büyük Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Söylemleri, ortaya attığı projeler, vatandaşla olumlu diyalogları dikkat çeken ve her geçen gün daha geniş kitlelere kendini ifade etme imkanı bulan Adem Hoca gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Sahada vatandaşlarımızdan görmüş olduğumuz yoğun ilgi kendimize olan inancımızı pekiştirmekte. Gördüğümüz o ki; Pendik’in birçok ortak sorunu, özelde de mahallelerin temel problemleri bugüne kadar çözülebilmiş değil. Vatandaşlarımız mevcut yönetimden memnuniyetsiz ve yeni bir arayış içerisinde. Bu noktada Büyük Birlik Partisi alternatif olarak ön plana çıkıyor.




İlçemiz ağırlıklı olarak muhafazakar bir seçmen yapısına sahip. Ve Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun halk üzerinde tartışılmaz bir etkisi var. İnsanlar bizi ve yapmak istediklerimizi daha yakından tanıyınca desteklerini artırıyorlar. Bu seçimlerde oldukça iddialıyız. Sandıktan çıkan en güçlü parti Büyük Birlik olacaktır. Tarihi bir oy ile tarih yazacağız” sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.