Siyaset Haber Girişi : 26 Şubat 2024 12:59

Büyük Birlik Partisi SKM Coşkulu Bir Kalabalıkla Açıldı

Büyük Birlik Partisi SKM Coşkulu Bir Kalabalıkla Açıldı

Büyük Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı, seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımın olduğu açılışta; BBP Genel Sekreteri Ahmet Yelis, Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Sayan, Dursun Çağlayan, MKYK üyeleri Kadir Turan, Mert Kaya, Salih Kuyumcu, Hatice Açıl Akan, Barış Sayan, Pendik İlçe Başkanı Erdi Ceylan da yer aldılar.


BBP Genel Sekreteri Ahmet Yelis ve Genel Başkan Yardımcı Dursun Çağlayan’ın konuşmalarından sonra mikrofona gelen BBP Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı;




“Bizler Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan giden neferleriz. Attığımız her adım, aldığımız her soluk ancak Türk milletinin bekası, İslam aleminin yükselişi ve Allah rızasını kazanmak içindir. Bu anlayış çerçevesinde Pendik’e hizmet etmek için aday oldum.




İlçemiz için her biri birbirinden özel çok değerli projelerimiz mevcut. Artık dejenere olmuş belediyecilik anlayışına son vermenin günü gelmiştir. Saha çalışmalarımızda bir kez daha gördük ve anladık ki vatandaşlarımız yapılan hizmetleri yeterli bulmuyor ve bir değişim istiyor.


Büyük Birlik Partisi’ne ve şahsıma gösterilen ilgi ve sevgi de her geçen gün artarak devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.