Siyaset Haber Girişi : 16 Şubat 2024 12:56

Adem Karslı BBP’nin Gözdesi Oldu

Adem Karslı BBP’nin Gözdesi Oldu

Büyük Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Adem Karslı seçim çalışmalarındaki performansı,  insani ilişkileri, hitabet yeteneği ve ürettiği projelerle ilçe kamuoyunun dikkatini çeken – yıldızı parlayan isimlerden biri oldu.

Eğitimci kimliği ile tanınan ve her kesimden oldukça geniş bir kitle ile etkileşimi bulunan Adem Karslı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de partideki gözdeleri arasında yer alıyor.

BBP Adayı Adem Karslı aynı zamanda MKYK üyesi ve ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapıyor.



ADEM KARSLI KİMDİR?

Erzurum Horasan doğumludur.

İlk ve ortaokulu Sakarya'da lise ve üniversite eğitimini İstanbul ve Kocaeli'de tamamlamıştır. Matematik ve iktisat eğitimini tamamladıktan sonra eğitim sektöründe ticari faaliyetlerde bulunmuştur.

İstanbul Maltepe'de Özel Göktürk Eğitim Kurumunun yöneticiliğini ve ortaklığını yapmaktadır. Öğrenci ve Yaşam Koçluğu yapmaktadır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir. Yesevi Kültür Ocakları Derneği Genel Başkanlığı görevini ve İstanbul Kültür Elçileri Derneği Genel sekreterliğini yürütmektedir.  Ayrıca İstanbul Horasanlılar Derneği üyeliği bulunmaktadır.

Evli ve bir erkek çocuğu babasıdır.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Buğra 02 Mart 2024 23:20

    Adem Hocam gerçekten siyasette sizi bu şekilde aktif görmek öğrenciniz olarak mutlu etti. Karizma liderliğinizin yanında, cesaretiniz, hitabetiniz ve samimiyetiniz ile umarım sizi Ülkemizi yöneten kadronun içinde görebiliriz.