Pendik Haber Girişi : 05 Mart 2024 14:12

Bak Kim Geldi!

Bak Kim Geldi!
Batı Mahallesi Muhtar Adayı Berna Koçhan, iddialı yarışın iddialı isimlerinden birisi.
Bak Kim Geldi!

Berna Koçhan adaylığını ilan ettiği günden bu yana mahallesindeki her cadde ve sokağı tarayarak seçmenleri ile buluşuyor.

Pozitif bir kişiliğe sahip olan Koçhan bu buluşmalarda mahalle sakinleri ile samimi sohbetler gerçekleştirerek, bu sohbetlerde yapmak istediklerini anlatarak; kendisine verilen desteği her geçen gün artırıyor.



BERNA KOÇHAN KİMDİR?

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan namı değer Ekrem Hoca’nın (Ekrem Koçan) eşi Berna Koçhan, 1976 Pendik doğumlu ve bir kız bir erkek iki çocuk annesi. Aslen Amasyalı.



Yaklaşık 45 yıldır Batı Mahallesi’nde yaşıyor. Halen Çiğdem Sokak’ta ikamet ediyor. İktisat ve Kamu Yönetimi bölümünden Türkiye’nin en başarılı 100 kişisinden biri olarak mezun oldu. 

Bir süre turizm sektöründe çalışan Berna Koçhan şu sıralar ‘ev hanımı’ olarak ailesi ile ilgileniyor.

Koçhan, aynı zamanda sanatsal eğilimleri olan oldukça renkli bir isim. Soroptimistler Derneği’nin düzenlediği ‘sağlıklı çocuklar mutlu yarınlar’ konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi oldu.

Yürüyüş yapmayı seviyor, hayvansever ve çeşitli yardım kuruluşlarında gönüllü olarak görev alıyor. Bireysel olarak da bu noktada bir hayli aktif. “Kişisel yardımlarımı söylemek istemiyorum. Gösterişe girer” sözleriyle de hassasiyetini açığa çıkarıyor.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.