Gündem Haber Girişi : 28 Şubat 2024 13:03

Batı Mahallesi’nde Sanki Başkanlık Seçimi Var

Batı Mahallesi’nde Sanki Başkanlık Seçimi Var

Muhtarlık seçimleri de en az belediye başkanlığı seçimleri kadar çekişmeli geçiyor. Her mahallede birçok muhtar adayı var. Ve özellikle kadın muhtar adaylarının sayısındaki artış dikkat çekiyor.

Çekişmenin en üst düzeyde yaşandığı mahallelerden biri de şehir merkezini oluşturan Batı Mahallesi. Bu mahallemizde üçü kadın olmak üzere 4 aday yarışıyor. Muhtar adayları belediye başkan adayları gibi, hazırladıkları projeleri basın toplantıları düzenleyerek duyuruyorlar.

Ev ve iş yerlerini teker teker ziyaret eden adayların her biri de ‘kazanacağım’ iddiasındalar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Av. Saim Akyüz 10 Mart 2024 00:45

    Nazan Çakıroğlu Pendik Batı mahallesine gerçekten vizyonuyla bir yenilik sağlayacak bundan eminim. Sonuna kadar destekliyorum.

  • fatma sevgi 07 Mart 2024 15:56

    Başarılar diliyoruz

  • Füsun Erdökmeci 05 Mart 2024 22:58

    Sonuna kadar destekçiniziz Berna Koçhan

  • Elif Demirbaş 05 Mart 2024 21:37

    Berna hanımı yakından tanır bilirim . Mahallesini komşularını esnafını çok seven bir arkadaşım bazen böyle bir yer de oturduğumuz da mahalle ile iligili bir sıkıntıdan bahsettiğinde kızardım ona ya derdim sanane milletin derdinden meğer arkadaşım mahallesi için canını dişine katıyormuş umarım yolu bahtı açık olur insanlar onu tanır tanıma fırsatı bulur ve tanıdıkça onu sevdikçe daha önce tanımadıkları için çok üzülürler uzun lafın kısası Berna’ya güvenin desteklerini esirgemeyin pişman olmazsınız çünkü duruşu ile karakteri ile bu zamana kadar onu tanıdığım süreçte yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diyebilirim

  • Remziye Yıldırım 05 Mart 2024 21:01

    Berna hanım eğitimiyle yardım severliğiyle candan birisidir. Batı Mahallesi için yeni yüz olacaktır başarılar diliyorum

  • Mustafa Denizer 05 Mart 2024 20:57

    Berna hanım batı Mahallesi sizinle değişeciğine inanıyoruz. Başarılar diliyoruz inşallah kazanırsınız

  • Esra SEZGİN 05 Mart 2024 19:19

    Sevgili arkadaşım Berna Koçhan 'ı çok uzun süredir tanıyan biri olarak Batı Mahallesine yeni bir soluk getireceğine gönülden inanıyorum. Merhametli ,iyi bor dost,hayvamsever ve başarılı bir insan olarak onun hep arkasındayım.İnsanları birleştiren ve el birligine inanarak haraket eden sağlam ve güvenilir bir arkadaşım. Batı mah muhtarlığına çok şey katacağına eminin başarılar diliyorum.

  • Sıla Akyürek 04 Mart 2024 15:49

    dogma büyüme bu semtte yaşayan biri olarak mahallemizin eksiklerini yakinen biliriz bu secim güzel bir değişime girmememiz icin bir firsat niteliğinde ve boşa gitmesi büyük hayal kirikligi olur gördüğümüz duyduğumuz kadariyla diğer adaylar da gayet iyi eminim ki güzel de işler cikarirlar ama şahsen bu gibi işlerde faaliyetin yani sira güçlü bir duruş ve sağlam bir karakter ortaya koymak oldukça önemli her ikisini saglayanini bulduysak ne mutlu bize Nazan hanimi çok yakindan taniyan biri olarak vicdanina merhametine ve üstlendiği her isi layikiyla yerine getiren güç ve becerisine her zaman hayrandim adayligini gördüğüm an budur dedim mahallemiz için daha iyi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum yapicagi şeyleri şimdiden tahmin edebiliyorum bence artik bu işe kadin eli değmeli hatta seçeneklerde Nazan Çakıroğlu var madem mümkünse direkt onun eli değmeli dönüşüme simdiden hazir olalim hepimize hayirli olsun

  • Bahar yılmaz 04 Mart 2024 15:40

    Nazan Hanım bu işe gerçekten gönül vermiş bi kadındır. Görevini en iyi şekilde yapacağından Batı Mahalle’li biri olarak hiç şüphem yoktur. Yolu açık olsun. Bu yolda ona inancımız tam.

  • Zeynep Ebrar 04 Mart 2024 15:38

    Batı Mahallesi muhtar adayı sevgili Nazan Çakıroğlu'nu hem bir anne olarak, hem mahalle sakini olarak yakından tanıyoruz ve kendisine çok güveniyoruz. Gerek geçmiş iş tecrübeleri gerek sosyal hayatta bu zamana kadar bir vatandaş olarak mahallemize, bizzat bizlere hiçbir karşılık beklemeden yaptığı yardımlarının daha erişebilir kılınması, bütün mahallemizin onun güzel hizmetlerinden daha verimli bir şekilde faydalanabilmesi için oyumuzu kendisine vereceğiz. Başarılar Sevgili Nazan Çakıroğlu.. Her daim yanınızdayız, sevgiler.

  • Av. Selenay ÇİFTÇİ DEMİR 02 Mart 2024 01:21

    Sn. Berna Koçhan hanımı Pendik’li ve Batı mahallesinde ikamet eden biri olarak tanır ve biliriz. Gerçekten başarılı ve azimli bir fıtratı olduğuna şahit olarak çıkmış olduğu Batı mahallesi özelindeki Pendik’e ve Pendik’ lilere hizmet yolunda kendisine başarılar diliyorum. Meselenin muhtar olmaktan çok daha fazlası olduğuna yürekten inandığım çok kıymetli Berna teyzem vizyoner kişiliğinle Batı mahallesi muhtarlığına yeni bir ivme katacağına ve başarılı olacağına yürekten inanıyor seni ve kıymetli aileni şimdiden çok tebrik ediyorum. Av. Selenay ÇİFTÇİ DEMİR