Yeni Mahalle’de Melek Çil Rüzgarı Esiyor

Yeni Mahalle Muhtar Adayı Melek Çil; samimiyeti, yardımseverliği ve çalışkanlığı ile iddialı bir isim olarak öne çıkıyor. Mahalle sakinleri tarafından sevilen Melek Çil, onların destekleriyle güçlenerek tekrar aday olduğunu ifade ediyor. Seçim çalışmaları sürecinde mahalle sakinleri ile birebir temaslar kurarak tanıtımını yapan ve muhtarlık anlayışını ifade eden Melek Çil, oldukça da yoğun bir destek görüyor.  Melek Çil adaylığı ile ilgili gazetemize yaptığı değerlendirmede; “2019 yerel seçimlerinde de muhtar adayıydım. Az bir farkla mevcut muhtarımız kazandı. O dönemde tanışma fırsatı bulduğum Yeni Mahalleli komşularımdan aldığım destekle güçlenerek tekrar aday oldum.

2019 yerel seçimlerinden sonra ‘Pendik Yeni Mahalle İş ve Yardımlaşma Grubu’ Facebook sayfasını oluşturdum. Bu sayfa ile öncelikle mahallemizde bir iletişim ağı oluşturmayı amaçladım. Bu sayfada güncel iş ilanları ve evlerde âtıl durumda bulunan eşyaları paylaştım ve ihtiyacı olan ailelere ulaştırmaya çalıştım. Halen devam etmekte olan Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Ramazan’da komşularımın destekleriyle ihtiyaçlı hanelerimize destek olmaya çalıştım. 31 Mart’taki seçimlerde komşularımız tercihlerini ben ve aza arkadaşlarımdan yana kullanırsa belediye ve kaymakamlıkla gerekli iletişimi sağlayarak mahallemiz için üzerimize düşeni layıkıyla yapmaya hazırız” sözlerine yer verdi.

MELEK ÇİL KİMDİR?

1977 İstanbul Pendik doğumlu. Aslen Bilecikli. Mimar Sinan Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü mezunu. Tekstil ihracat firmalarında yöneticilik yaptı. Çeşitli STK'larda görev almakta. Halen aktif olarak ESKAD’ın yönetim kadrosunda. Evli ve 2 çocuk annesi. PROJELERİ

1. Tarihi ve turistik yerlere Yeni Mahalle Gezi Günleri projesi.

2. Evlerimizde atıl durumda bulunan eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırma projesi

3. Ev hanımlarımız için El Emeğini Ev Ekonomisine Dönüştürme projesi

4. Sokak hayvanlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için olanak sağlanması projesi

5. AFAD ve AKUT ile işbirliği yapılarak ilkyardım ve Arama Kurtarma Eğitimi verilmesi

İletişim: 0543 901 80 14  

  • 5 / 1 Yeni Mahalle’de Melek Çil Rüzgarı Esiyor 0

  • 5 / 2 Yeni Mahalle’de Melek Çil Rüzgarı Esiyor 1

  • 5 / 3 Yeni Mahalle’de Melek Çil Rüzgarı Esiyor 2

  • 5 / 4 Yeni Mahalle’de Melek Çil Rüzgarı Esiyor 3

  • 5 / 5 Yeni Mahalle’de Melek Çil Rüzgarı Esiyor 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.