Siyaset Haber Girişi : 14 Şubat 2024 18:22

Türkiye’nin En Genç Meclis Üyesi Aday Adayı: Doğukan Öztürk

Türkiye’nin En Genç Meclis Üyesi Aday Adayı: Doğukan Öztürk

Belediye başkanlığı seçimlerinde meclis üyesi adaylarının belirleneceği aşamadayız.

Bu süreçte en dikkat çeken isimlerden biri de hiç şüphesiz AK Parti Meclis Üyesi Aday Adayı Doğukan Öztürk.

Aslen Ardahanlı, doğma büyüme Pendikli olan Doğukan Öztürk henüz 18 yaşında (04.08.2005). Pendik Yenişehir Mahallesi’nde ikamet ediyor.

Halen Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Doğukan Öztürk, İngilizce ve Almanca olmak üzere iki yabancı dil konuşabiliyor.

Siyasete AK Parti gençlik kollarında başlayan Öztürk, halen Yenişehir Mahallesi gençlik kolları başkanı olarak görev yapıyor.

Sivil toplum örgütlerinde de aktif olan Öztürk, İstanbul Pendik Ardahanlılar İl Derneği Gençlik Kolları’nda başkan yardımcılığı ve Binboğa Köyü Derneği’nde başkanlık yapıyor.

Gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştiren Doğukan Öztürk, Yazı İşleri Müdürümüz Metin Yazıcı’ya yaptığı değerlendirmede; “İyi işler yapmanın yaşı olmaz. Hatta bu işlere ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur. Yaşadığım topluma fayda sağlamak, artı değerler üreterek bunları paylaşmak düşüncesindeyim. Bu noktada daha işlevsel olmak için de siyaset sahnesinde aktif rol almak gerekiyor.

Parti yetkililerim tarafından layık görülür de meclis üyesi adayı ve ardından da meclis üyesi seçilirsem; gençliği temsilen Pendik için tüm enerjimi vererek çalışacağım” sözlerine yer verdi.  



DOĞUKAN ÖZTÜRK KİMDİR?

2005 Pendik doğumlu. Kurtköy Anaokulu, Kurtköy İlkokulu, 700. Yıl Ortaokulu, Prof. Dr. Hulusi Behçet Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Şu anda da Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde öğrenim görmekte.

İŞ DENEYİMLERİ

2020 Keçeci Gayrimenkul emlak satış danışmanı, 2022 Adres Gayrimenkul emlak satış ve emlak değerleme uzmanı.

İLGİ ALANLARI VE HOBİLER

Siyaset, hukuk, otomobil teknolojisi.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Mail: [email protected]
Telefon: 05525243475


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.