Pendik Belediyesi tarafından organize edilen “Baba ve Oğul” Balık Tutma Etkinliği, Pendik Sahil Şeridi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Babalar ve çocuklarının birlikte olta attığı etkinlik, keyifli ve unutulmaz anlara sahne oldu.
Kıyasıya Mücadele
Katılımcılar, en çok balığı tutabilmek için hünerlerini sergilerken sahilde renkli görüntüler oluştu. Hem babalar hem de çocuklar, kıyasıya mücadele ederken aynı zamanda birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Etkinlik sonunda tuttukları balık miktarına göre dereceye giren baba ve oğullarına ödüller verildi. Birinci, ikinci ve üçüncülere olta takımı, balık kovası ve Pendik Belediyesi spor tesisleri üyelikleri hediye edildi. Katılımcılar, hediyelerin yanı sıra paylaştıkları bu özel günün hatırasını da yanlarında götürdü.