Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 26 Martta Gerçekleştirdiği Seçim Çalışmaları

Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Cin  26 Martta gerçekleştirdiği seçim çalışmalarını şu şekilde gerçekleşti;

Pendik’in tüm mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Ahmet Cin dün Pendik Meclis üyesi Hüseyin Topçu’nun vefat eden gelini için taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra cenaze namazına katılarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diledi.

 

 

Esnaf ziyaretleri kapsamında Çınardere Mahallesi’ne giden Başkan Ahmet Cin burada bölge sakinlerini ziyaret ederek samimi sohbetleri ve destekleri için  esnafa teşekkür etti.

 

 

İkindi namazını Çınardere Erenler Cami’nde kılan Başkan Ahmet Cin namaz sonrası cemaatle selamlaşıp sohbet etti.

Başkan Ahmet Cin günün ilk iftar programını ise Pendik Kent Konseyi ile yaptı ve “Pendik için birlik ve dayanışma ile her zaman çalışmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

Daha sonra AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Suat Pamukçu ve Bayburtlularla birlikte iftar sofrasında buluşan Belediye Başkanı Ahmet Cin “Ramazan’ın bereketini ve güzelliklerini komşularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. Vatandaşları selamlayan Milletvekili Suat Pamukçu ise önümüzde yerel seçimin 2028 yılındaki genel seçimlerin bir  provası olduğunu ifade ederek  “Bu seçim aslında bir beka meselesi. Tüm Refah Partili kardeşlerim oylarını bu durumu düşünerek atsın. CHP’nin zulmüne kapı aralamak bir vebaldir.” dedi.    

 

 

Belediye Başkanı Ahmet Cin daha sonra Teravih namazını Esenler Yıldırım Beyazıt Cami’nde kıldı. Namaz sonrası cemaate çay ikramında bulundu ve sohbet etti.

 

Son olarak Anadolu Yakası Doğu ve Güneydoğulular Federasyonu’nun düzenlediği programa katılan Başkan Ahmet Cin federasyon üyeleriyle çay sohbeti yaptı ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

  • 5 / 1 Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 26 Martta Gerçekleştirdiği Seçim Çalışmaları 0

  • 5 / 2 Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 26 Martta Gerçekleştirdiği Seçim Çalışmaları 1

  • 5 / 3 Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 26 Martta Gerçekleştirdiği Seçim Çalışmaları 2

  • 5 / 4 Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 26 Martta Gerçekleştirdiği Seçim Çalışmaları 3

  • 5 / 5 Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in 26 Martta Gerçekleştirdiği Seçim Çalışmaları 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.