KISSADAN HİSSE

En kazançlı yatırım kendine yaptığın yatırımdır

Konuşmak bir şeyleri değiştiremiyorsa susmak en doğru hareket olacaktır.

Kışkırtıldığında haksızlığa uğradığında belki çok zorlanırsın ama öfkeliyken ağzından çıkabilecek sözler sonradan pişman olabilecek sözler olduğunu unutmamak gerek.

Bazen susmak çoğu kez sana kazançlı avantajları da getirebilecektir.

Hayatı da fazla kasmamak gerek nasıl ki habersizce çekilen fotoğraflarda kendini daha iyi ifade edebiliyorsan tesadüfen tanıştığın insanların da sana şans kısmet getirmeyeceğini bilemezsin.

Mutluluk tesadüflerle başlar aslında bu tesadüf değil tamamen sistemin sana ayarladığı yaşaman gereken güzelliklerin deneyimleridir.

İnanç insanı en iyi yönlendiren duygulardan biridir kendini güçlü hissettirir güven vererek farkındalık kazandırır.

Sen hayatın her alanında başarıya ulaşmak isteyen bir girişimci isen umut satmasını da iyi bilmelisin karşındaki bunu fark edecek olursa sana yaklaşımı daha kolay olacaktır.

Sunduğun her ne ise sektör fark etmez bunu yücelterek hissederek sunman seni her zaman başarıya  götürecek avantajı getirecektir.

Bu belki hemen olmayacaktır insanların sana güvenmesi zaman alsa da yılmadan pes etmeden yoluna devam etmen sana sonunda mutlaka  kazandıracaktır.

İnsanlar Güven duygularını her geçen gün dahada kaybettikleri için böyle kişiler karşılarına çıktıkları zaman sıkı sıkıya tutunacaklarını hiç unutma.

Önemli olan bu duygunun arkasında olmak dürüst samimi olmak verdiğin hizmetin karşılığını vermek sadece maddi yönden de  olmamalı  manevi yönü de bunun içine katmalısınki pazılı tamamlayabilesin.

İnsan kazanmak kolay olmasa da en güzel duygulardan biridir güzel hazlar bırakır arkada dostluklar oluşur ve bu senin hayatına yeni çevrelerin oluşmasını da katar.

Menfaatsizce yaklaşılan her adım seni insanlığa daha da kavuşturacak diğerlerinden seni farklı kılacaktır.

Her insan dışarıdan görüldüğü gibi insan değildir iki ayaklı  bir başı olsada.Farklılığa ulaşmak emek gayret isteyecektir ve bu  sadece kişinin elindedir hayattan aldığı tatmin kadardır.

Bunu görebilmek, hissedebilmek  için kendini karşındakinin yerine koyarak empati kurarak ve kendine karşıdan bakabilmekle olur.

İyi ve doğru kişinin tarifi budur.
Sevgiyle kalın....

Emel Araz 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.