Siyaset Haber Girişi : 13 Şubat 2024 11:45

İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Pendik'te Coşkulu Miting Gerçekleştirdi

İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Pendik'te Coşkulu Miting Gerçekleştirdi

Seçim çalışmaları kapsamında 12 Şubat Pazartesi günü Pendik’e gelen İBB Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, STK temsilcileriyle kahvaltı ve Siltaş Yapı Pendikspor Tesisleri ziyareti sonrası Pendik Sahil Meydanında düzenlenen Mitingde vatandaşlarla buluştu.

 

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarı Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik’in de birer konuşma yaptığı büyük bir coşku ve heyecana neden oldu.

 

 

İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı konuşmada; "Sizlerle birlikte el ele, omuz omuza vereceğiz ve 31 Mart akşamı Fetret Devri'ni bitireceğiz. İstanbul'u yeniden ayağa kaldıracağız" sözleriyle başlayan konuşmasından Kurum, şunları söyledi: Pendik’ten aldığımız bu destekle; 1 Nisan sabahı İstanbul’u bayram yerine çevireceğiz. İstanbul’a özlediği ne varsa yeniden kazandıracağız. 

 

Bu şehrin tamamını, bulvarlarından ara sokaklarına kadar yeniden ihya edeceğiz. Şu meydanın sevgisini karşılıksız bırakamayız. Bu umutları, bu ümitleri; bu pırıl pırıl gençlerimizi karşılıksız bırakamayız. Sizlerle birlikte el ele, omuz omuza vereceğiz ve 31 Mart akşamı İstanbul'da Fetret Devri'ni bitireceğiz. İstanbul'u ayağa yeniden kaldıracağız. Biz başkaları gibi öyle yarı zamanlı değil, tam zamanlı belediye başkanı olacağız. 7 gün 24 saat görevimizin başında olacağız. 

 

İstanbul’un hizmetinde olacağız. Göreceksiniz, en büyük farkımız, ahde vefa olacak. Vaatlerimizi ortada bırakmayacağız, söz verip unutanlardan olmayacağız. Mevcut yönetimin yaptığı gibi sözlerimizin sadece onda birini değil, projelerimizin yüzde 100'ünü yapacağız.” sözlerine yer verdi.

 

Seçim sonrası mahalle mahalle Pendik’in sorunlarını çözeceğini de sözlerine ekleyerek miting alanını dolduran vatandaşlara trafikten imar ve mülkiyet sorunlarına, spordan sosyal donatı alanlara kadar mahalle mahalle müjdelerini sıralayan İBB Başkan Adayı Murat Kurum; “Pendik'in huzurlu, güvenli, mutlu geleceği için özenli bir proje ve takvim hazırladık. Size söz veriyorum. Pendik’te bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Sevgiye zaman kalacak.

 

Ailemize, çocuklarımıza zaman kalacak. Pendik büyüyecek, Pendik güzelleşecek, Pendik zenginleşecek. E-5 Yanyol düzenlemeleri, Güzelyalı kavşak düzenlemesi, çevre ilçelerle yeni bağlantı yolları, Çınardere mahallesine sosyal konut, Pendikspor’a yeni stat müjdesi, Pendik merkeze fuar alanı müjdemizi buradan veriyorum. Biz CHP’li İBB yönetimindekiler gibi algıda usta değiliz.

 

Biz, alın terinde ustayız. Onlar algı yapar, biz eser yaparız. Onlar reklam yapar, biz hizmet yaparız. Çünkü bizim anlayışımızda siyaset; meslek değildir. Siyaset, kariyer büyütme yeri değildir. Siyaset eserdir, siyaset hizmettir. Bizde de eser bitmez, müjde bitmez” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.