HÜDAPAR ADAYI ERDAL ALMALI SAHAYI TARIYOR

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Belediye Başkan Adayı Erdal Almalı mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak, seçim bölgesi olan Pendik ilçesini tarıyor. Almalı bu çerçevede esnaf ve iş yerlerini, sivil toplum örgütü temsilcilerini, mahalle muhtarlarını ziyaret ediyor.

 

Vatandaşlarla da birebir temaslar gerçekleştiren Almalı, bu temaslarında hem sorun ve istekleri dinleyerek not alıyor hem de HÜDAPAR’ın  meselelere bakış açısını kendilerine aktarıyor.

 

HÜDAPAR Pendik Belediye Başkanı Erdal Almalı gazetemize yaptığı değerlendirmede; “Bizler iddialı vaatlerle değil, adil ve doğru kaynak kullanımı ile hizmet etme sözü veriyoruz! Bu seçim çok farklı olacak. Seçmen her şeyin farkında.

Her mahallemizin ortak sorunları olduğu gibi, kendine özgü sorunları da var.

 

Örneğin; Sanayi Mahallesi'nde halen çözülemeyen imar sorunu mevcut. Ertuğrulgazi, Yayalar, Sülüntepe mahallelerimizde kentsel dönüşüm problemleri var. Yıllardır çözülmek istenmeyen mülkiyet sorunu ciddi bir problem olarak duruyor. 

 

Biz oluşturacağımız Pendik İstişare Meclisi(PİM) ile, ilçemizle ilgili her kararı birlikte alacağız. Çözüm yollarını ortak akılla bulacağız” sözlerine yer verdi.

 

 

 

Erdal Almalı bir sahil kasabası olan Pendik’in bu özelliğinden uzaklaştırıldığını da ifade ederek “Pendik eskiden bir sahil kasabasıydı. İnsanlar sahilde yürürken dalgaların sesini duyar kokusunu hissederdi. Ama zaman içerisindeki yapay uygulamalarla bu özelliğimizi kaybettik. Pendiklilerle denizin arasına dolgu alanları girdi.

 

 

 

 Bir zamanlar ailelerimizle, dostlarımızla buluştuğumuz, gençlerimizin, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın denizin tadını çıkardığı sahillerimizi geri kazandıracağız. Sahiller 30 yıl önce nasıl ki hayatımızın bir parçasıysa, yine öyle olacak” dedi.

 

 

  • 3 / 1 HÜDAPAR ADAYI ERDAL ALMALI SAHAYI TARIYOR 0

  • 3 / 2 HÜDAPAR ADAYI ERDAL ALMALI SAHAYI TARIYOR 1

  • 3 / 3 HÜDAPAR ADAYI ERDAL ALMALI SAHAYI TARIYOR 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.