Magazin Haber Girişi : 19 Ocak 2024 15:17

Gökhan Özen yeni imajıyla hiç beğenilmedi

Gökhan Özen yeni imajıyla hiç beğenilmedi

Ünlü Şarkıcı Gökhan Özen, geçirdiği göz ameliyatı sırasında yüzüne estetik müdahalede bulunarak dikkatleri üzerine çekti. "Vah Vah", "Benim İçin Ne Yapardın", "Aramazsan Arama" gibi unutulmaz şarkılarıyla müzik dünyasında iz bırakan 42 yaşındaki şarkıcı, son günlerde yeni imajıyla konuşuluyor.

Gökhan Özen'in, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde estetik operasyon geçirdiği gözlemlendi. Muhabir Online muhabiriyle sohbet esnasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sanatçı, sağlık sorunları nedeniyle görüş alanının daraldığını ve zorlanmaya başladığını ifade ederek göz ameliyatı olduğunu belirtti. Aynı zamanda estetik operasyon geçirdiğini de ekleyen Özen, bu değişikliklerin sağlık amacı taşıdığını vurguladı.



Ancak estetik operasyon sonrasında yüzündeki belirgin değişiklik, sevenleri arasında olumlu karşılanmadı. Özellikle elmacık kemiklerinin belirginleşmesi ve yüz ifadesindeki gerginlik, sosyal medyada ve müzik çevrelerinde tartışma konusu oldu. Gökhan Özen'in yüzündeki estetik müdahale, hayranlarından "Hiç yakışmamış" gibi çeşitli olumsuz tepkiler alırken, yeni imajıyla alay konusu oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.