Siyaset Haber Girişi : 02 Şubat 2024 16:12

DP Başkan Adayı Yücel Yüce: Kır At’ı Tekrar Şahlandıracağız!

DP Başkan Adayı Yücel Yüce: Kır At’ı Tekrar Şahlandıracağız!

Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Yücel Yüce, seçim çalışmalarına vites yükselterek devam ediyor.

Beraberinde eşi Mehtap Yüce ve Meclis Üyesi Adayı Zeliha Baş ile birlikte yoğun bir esnaf ziyareti gerçekleştiren DP Adayı Yücel Yüce bu ziyaretlerinde hem kendisini tanıtıyor, hem de parti politikaları, belediye başkanlığı anlayışı ve projeleri ile ilgili bilgiler aktarıyor. Esnafların sorun ve isteklerini de dinliyor.



Bu çerçevede; Pendik Marmara Turizm, Semra Bebe, Tantuni Tan, Tekin Kundura, D&P Parfüm, Antik Brode Tekstil ve Perdecilik, Zafer Kuyumculuk, Pendik Gazetesi, Pendikli TV’yi ziyaret eden Yücel Yüce gazetemize yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi:



“Demokrat Parti tarihi kökleri olan bir partimiz. Bu partiden belediye başkan adayı olmak benim için gurur vesilesi. Vatandaş ve esnaflarımızla temas ederken de yakın ilgi, sevgi ve sempati ile karşılanıyoruz. Bu da mutluluk verici.

Önümüzde bir belediye başkanlığı seçimi var. İlçemiz bu noktada da yıllardır iki parti arasına sıkışmış kalmış. Gördüğümüz o ki insanlarımız artık bunun değişmesini istiyorlar ve partimize de yakın duruyorlar.



Bu seçimlerde hedefim belediye başkanlığını kazanmak. Bunun için yarışıyorum. Ama en az onun kadar önemli olan bir şey var ki bu da ‘Demokrat ruhu’ canlandırmak, Kır At’ı tekrar şahlandırmak. Kendimizi ifade ettiğimiz oranda yakınlık buluyoruz. Özellikle gençlerin aramıza katılması bize güç veriyor.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.