Kültür ve SanatHaber Girişi : 08 Eylül 2025 17:09

Didim’de Uluslararası Şairler Buluşması

Didim’de Uluslararası Şairler Buluşması
Didim, bu yıl uluslararası düzeyde önemli bir kültür sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı ülkelerinden şairlerin katılımıyla gerçekleşecek olan *“Uluslararası Şairler Buluşması”* üç gün boyunca edebiyatseverlerle şiirin büyülü atmosferi

Etkinliğe Türkiye’den de güçlü isimler davet edildi. (http://www.pendikgazetesi.com.tr) sayfalarında şiirleri yayımlanan, edebiyat dünyasında derin izler bırakan değerli şairlerimiz Erdoğan Keskin, Metin Özdoğan ve İsmail Derya Boz, Didim’deki buluşmada Türkiye’yi temsil edecek.


 

Bu özel organizasyonda; şiirin evrensel diliyle kültürler arası dostluğun güçlenmesi, sanat yoluyla barış ve kardeşlik mesajlarının paylaşılması hedefleniyor.




Katılımcı şairler, şiir dinletileri, paneller ve söyleşilerle hem kendi eserlerini okuyacak hem de farklı ülkelerden gelen edebiyatçılarla kültürel birikimlerini paylaşacak.



 


Didim’de üç gün sürecek olan bu buluşma, hem bölge halkına hem de şiir tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.