Dağ Oluşmuş İçimizde

Farkında mısın herkesin içinde bir dağ olduğunun? Bahsettiğim dağ, şekil olarak bilindiği üzere köylerde bulunan dağlardan fakat bu dağ insanın içindedir.

İnsanın kırgınlığı, üzüntüsü bir dağ oluşturur içinde. Duyguların içinde kalması, söyleyemediklerin, kırıldığın halde kırmamak için sustuğundur dağ olan. İçindeki dağı güzelleştiren ise; dostlarındır her mutluluğunda yanında olan, seninle sevinen, seninle üzülen, senin içinde dağ olurken, onunda içinin dağ tutmasıdır dost. 

İçindeki dağı süsleyen şeyler ise o dağdaki çiçekler yani hayatındaki güzel insanlardır, güzel anılarıdır, güzel zamanlar, güzel yaşlardır. Bir de bu vardır değil mi “güzel yaşlar” 17 yaşlar güzeldir, 30’lu yaşlar özeldir. Her yaşa bir başlık koyarlar. İnsan mutlu olduğu her yaşta hem güzel hem özel olur.

Eğer içinizde dağ var ise bu dağı çiçeklendirmeye bakın güzel anılar ile değerli insanlar ile başta aile olmak üzere sonrasında aile yerine konulan dostluklar ile çiçeklendirin hayatınızı.. 

Dostlar derken sadece arkadaş mayetinde söylemiyorum CANLI dostu kediler olur köpekler olur, düzenli sulayacağınız bitkiler olur. her canlı ile çiçeklendirebilirsiniz dağlarınızı.. Cümle sonuna kadar beraber geldiğimiz için teşekkür ederim.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.