Siyaset Haber Girişi : 28 Mart 2024 16:31

Dağ Gibi Çalışıyor

Dağ Gibi Çalışıyor
Adalet Birlik Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Burhan Dağ, seçim çalışmalarına ara vermeden yoğun bir tempoyla sürdürüyor.
Dağ Gibi Çalışıyor

Pendik’i mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak tarayan Burhan Dağ, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanıyor.

Dağ bu ziyaretlerinde; parti politikalarını, projelerini ve belediyecilik anlayışını aktarırken vatandaştan gelen şikâyet ve istekleri de not alıyor.



Gazetemize bir değerlendirme yapan Belediye Başkan Adayı Dağ, "Seçim sürecinde Pendik'in her bölgesini titizlikle ziyaret ediyor, vatandaşlarımızın nabzını tutmaya çalışıyoruz. Mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak dolaşarak halkımızla doğrudan temas kuruyoruz. Bu ziyaretlerde sadece parti politikalarımızı ve projelerimizi değil, aynı zamanda vatandaşlarımızın günlük yaşamını etkileyen konuları da konuşuyor, onların talep ve beklentilerini dinliyoruz. Pendik halkının yoğun ilgi ve sevgisi bize güç veriyor. Onların desteğiyle birlikte, ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.