Siyaset Haber Girişi : 12 Mart 2024 13:49

Başkan Adayı Burhan Dağ Vatandaşlarla El Ele

Başkan Adayı Burhan Dağ Vatandaşlarla El Ele
Adalet Birlik Partisi (AB Parti) Pendik Belediye Başkan Adayı Burhan Dağ ekip arkadaşları ile birlikte yoğun çalışma temposunu sürdürüyor.
Başkan Adayı Burhan Dağ Vatandaşlarla El Ele

Seçim çalışmaları çerçevesinde Pendik’in her mahallesinde cadde cadde, sokak sokak esnaf gezileri, sivil toplum örgütleri, iş adamları ve muhtarlara yönelik temaslar gerçekleştiren AB Parti Belediye Başkan Adayı Burhan Dağ buralarda Pendiklilerin sorun ve isteklerini dinlerken belediyecilik anlayışı ile ilgili de bilgiler aktarıyor. 

Gittiği her yerde büyük ilgi ve sempati toplayan Burhan Dağ, oldukça iddialı konuşarak; “Vatandaştan gördüğümüz yakın ilgi ve sevgi bu seçimleri kazanacağıma dair inancımı arttırıyor. Halk sıkıntı içinde ve değişim istiyor. Kendisine tepeden bakmayan, kendisi gibi bir aday istiyor. Ben halkın içinden çıkan bir isimim. Başkan seçildiğimde kapım herkese açık olacak. Kişisel menfaatlerim için değil, vatandaşım için çalışacağım” dedi.




BURHAN DAĞ KİMDİR?

Van’ın Erciş ilçesine bağlı Gökoğlan köyünde dünya gelen Dağ, ilk öğretimi burada tamamladı.

Deri sektörü ile ticari hayatına başlayan Dağ, inşaat ve otomotiv alanında da iş yaparak kendisini geliştirdi.

Bir iş insanı olan Dağ, Evli 6 çocuk babasıdır.

Burhan Dağ, daha önce AK Parti'den İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı olmuştu.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.