Siyaset Haber Girişi : 22 Mart 2024 15:09

Bülent Aydın: Projelere Bayıldım

Bülent Aydın: Projelere Bayıldım
Siyasi değerlendirmeleri ve yorumlarıyla ilçemizin dikkat çeken isimlerinden Bülent Aydın, belediye başkan adaylarının projelerini değerlendirdi.

Aydın gazetemize yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi:

“Bu seçim adeta bir proje yarışına dönüştü. Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Cin’in açıkladığı dev projeleri oldukça etkileyici buldum. İlçedeki yaşam kalitesini gerçek anlamda yükseltecek birçok vaadin altına imza atılmış. Ahmet Cin’in, söylediği şeyleri yapan bir başkan olması güven verici.

Diğer taraftan CHP Adayı Tarık Balyalı’nın da birçok değerli projesi mevcut. Balyalı da ilçemizin sahip olduğu önemli bir siyaset insanı. Bu seçime iyi hazırlanmış olduğunu görüyorum.

Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi adaylarının da dikkate değer projeleri var.

Kim başkan seçilirse seçilsin mevcut sunulmuş projelerin tamamını değerlendirerek uygulanabilecek olanları yaşama aktarmasını öneririm.

Pendik’te birçok değerli hizmet gerçekleştirildi. Şimdi yeni işler zamanı…”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.