BATI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BERNA KOÇHAN'DAN ‘HER GÜLÜMSEME İÇİN SAĞLIK’ PROJESİ

İlçemizde muhtarlık seçimleri, belediye başkanlığı seçimleri kadar çetin ve iddialı geçiyor. 

 

Muhtar adayları mahallelerinde gerçekleştirmek üzere birçok proje üretiyorlar.

 

Batı Mahallesinde de mevcut 4 aday arasında yarış sürüyor.

Bu yarışın iddialı isimlerinden Berna Koçhan’ın, ‘Her Gülümseme İçin Sağlık’ projesi dikkat çeken projelerden birisi oldu.

 

Koçhan, projeyi üretmek ile kalmayıp, henüz muhtar seçilmiş olmamasına rağmen konu ile ilgili alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. 

 

İhtiyaç sahiplerine yönelik olarak gerçekleştirilecek ‘diş sağlığı’ içerikli proje kapsamında, diş hastaneleri ile iş birliğine gidiliyor.  

 

Bu çerçevede Klinik Yazıcıoğlu ve Tirodent ADSP ile ‘özel indirim – ücretsiz muayene’ için prensip anlaşmaları sağlanmış durumda. 

 

Proje ile ilgili olarak gazetemize bir değerlendirme yapan Batı Mahallesi Muhtar Adayı Berna Koçhan şu sözlere yer verdi;

 

“Diş sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçası. Bu konuda toplumumuzun daha etkin desteklenmesi gerektiğine inanıyorum.  Mahallemizde de birçok ihtiyaç sahibi insan mevcut.  ‘Her Gülümseme İçin Sağlık’ projesi ile bu insanlarımıza yardımcı olmayı planladık. Bu konuda gerekli girişimleri yaparak şimdiden mesafe almış durumdayız. Proje sayesinde ihtiyaç duyan hastalarımıza ücretsiz muayene ve özel indirim desteği verilecek.

 

  

 

Üniversite hastaneleri ile de görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşma sağladığımız taktirde hastalarımıza ücretsiz ulaşım imkanı da sağlamak istiyoruz.” 

  • 2 / 1 BATI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BERNA KOÇHAN'DAN ‘HER GÜLÜMSEME İÇİN SAĞLIK’ PROJESİ 0

  • 2 / 2 BATI MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BERNA KOÇHAN'DAN ‘HER GÜLÜMSEME İÇİN SAĞLIK’ PROJESİ 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selenay ÇİFTÇİ DEMİR02 Mart 2024 00:50

    Sn. Berna Koçhan hanımı Pendik’li ve Batı mahallesinde ikamet eden biri olarak tanır ve biliriz. Gerçekten başarılı ve azimli bir fıtratı olduğuna şahit olarak çıkmış olduğu Batı mahallesi özelindeki Pendik’e ve Pendik’ lilere hizmet yolunda kendisine başarılar diliyorum. Meselenin muhtar olmaktan çok daha fazlası olduğuna yürekten inandığım çok kıymetli Berna teyzem vizyoner kişiliğinle Batı mahallesi muhtarlığına yeni bir ivme katacağına ve başarılı olacağına yürekten inanıyor seni ve kıymetli aileni şimdiden çok tebrik ediyorum. Av. Selenay ÇİFTÇİ DEMİR

  • Büşra22 Şubat 2024 21:11

    Güzel gülümseler için, teşekkür ederiz..

  • Hürgül Cengiz22 Şubat 2024 21:01

    Yolun açık olsun Bernacığım. Batı mahallesinin aydınlık yüzü olacaksın.