Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret

Başkan Cin, gösterilen misafirperverlikten dolayı İlçe Başkanı Kerim Kaya’ya teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. 

İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi 

Ziyaret kapsamında, 16 Eylül 2025 tarihinde İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı da yapıldı. Toplantıya, MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya başkanlık ederken, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de misafir olarak katıldı.

Toplantıda, Pendik’in geleceğine yönelik çalışmalar ele alındı. Yerel yönetim ve teşkilatın iş birliği içinde Pendik için ortak hedefler doğrultusunda çalışmaya devam edeceği ifade edildi. 

"Pendik İçin El Ele" Mesajı 

Toplantı sonunda yapılan açıklamada, “Birlik ve beraberlik içinde Pendik için çalışmaya devam ediyoruz” denilerek, hem teşkilat hem de belediye yönetimi tarafından ortak dayanışma mesajı verildi. 

  • 8 / 1 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 0

  • 8 / 2 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 1

  • 8 / 3 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 2

  • 8 / 4 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 3

  • 8 / 5 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 4

  • 8 / 6 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 5

  • 8 / 7 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 6

  • 8 / 8 Başkan Ahmet Cin’den MHP Pendik İlçe Başkanlığı’na Ziyaret 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.