Gündem Haber Girişi : 26 Mart 2024 13:16

Bakanlar Pendik'e Destek Sözü Verdi

Bakanlar Pendik'e Destek Sözü Verdi
AK Parti, Pendik’e bakan düzeyindeki desteğini sürdürdü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Pendik’teki programlara katılarak ilçede yapılacak hizmetlerle ilgili her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. İstanbul Valisi Davut Gül ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da ilçemizi ziyaret edenler arasında yer aldı. AK Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin de ziyaretçilere eşlik etti.

İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA
Belediye Başkanı Ahmet Cin ile birlikte Anadolu Yakası Bosna Sancak Yardımlaşma ve Kültür Derneği ile Kavakpınar Cemevi’ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, birlik ve beraberlik mesajı verdi.



Başkan Ahmet Cin de “Her zaman beraber olmaya devam edeceğiz. Sizlerin talepleri doğrultusunda yatırımlar devam edecek” şeklinde konuştu. 

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ 



Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen, Bartın Dernekler Federasyonu ve Zonguldak Dernekler Federasyonu’nun iş birliğiyle yapılan “Hemşehri Buluşmaları” programına katıldı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI DR. OSMAN AŞKIN BAK



Pendik Belediyesi Okullara Spor Malzemesi Dağıtım Töreni’ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, spora desteğinden ötürü Başkan Ahmet Cin’e teşekkür etti.  

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA
Pendik’e gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sahilde Pendiklilere seslendiği konuşmasında ilçeye yapacakları 600 yataklı yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi.



Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Ahmet Cin ile birlikte belediyenin düzenlediği Kadın ve Yaşam Festivalini gezen Sağlık Bakan Koca, yapıldığı dönemde Pendiklilerin ve çevre ilçelerden gelen vatandaşların ihtiyacını karşılayan ancak artan nüfus nedeniyle bu ihtiyaçların arttığına dikkat çeken Koca, Pendik’te 600 yataklı yeni bir hastanenin yapılacağını söyledi.

İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL



İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik’te bulunan Diyanet Akademisi İstanbul Haseki Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ni ziyaret etti. Çalışmalara ilişkin Merkez Müdürü Muhammet Emin Kılıç’tan bilgi alarak öğrencilerle sohbet eden Vali Gül’e, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Ahmet Cin eşlik etti. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM 
Pendik sahilindeki AK Nokta’yı da ziyaret eden Kurum, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart akşamı İstanbul’u özgürlüğüne kavuşturmak için geldiklerini söyledi.




Murat Kurum, en büyük farklarının ahde vefa olacağını belirterek, “Mevcut yönetimin yaptığı gibi sözlerimizin sadece onda birini değil, projelerimizin yüzde 100’ünü Allah’ın izniyle, Pendik’imizin destekleriyle yapacağız. Bugün değil, biz yıllardır sahadayız. Aylardır projeler çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Pendik’in raylı sistem talebi olduğunu aktaran Kurum, “Tuzla-Samandıra arasında da raylı sistem hattını inşallah süratle kuracağız ve Pendik’i İstanbul’un her yerine kolay ulaşan bir şehir haline getireceğiz” dedi.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.