Pendik Haber Girişi : 01 Mart 2024 12:26

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik'teydi

 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik'teydi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen, Bartın Dernekler Federasyonu ve Zonguldak Dernekler Federasyonu'nun iş birliğiyle yapılan "Hemşehri Buluşmaları" programına katıldı.

 

Bakan Tunç, gecede yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, bu güzel ve anlamlı toplantıya ev sahipliği yapan federasyonlar ve Pendik Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti. Programda Pendik'te gerçekleştirilecek olan yeni dönem projeleri hakkında bilgi veren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, STK temsilcilerinin sürekli desteklerini hissettiklerini belirterek teşekkürlerini sundu.

 

Başkan Cin, Pendik Belediyesi olarak herkese eşit hizmet verdiklerini vurgulayarak, Pendik'in vizyon projelerini hayata geçirebilmek için 31 Mart'taki yerel seçimlerde AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'a güçlü bir şekilde destek vermelerinin önemine dikkat çekti. Cin, Pendik ve İstanbul genelinde yüzde 60 oy alacaklarına inandıklarını ifade etti.

 

Program, toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.