Gündem Haber Girişi : 09 Mart 2023 12:20

Babacan: “Özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı”

Babacan: “Özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı”

DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan, partisinin üçüncü kuruluş yıl dönümünü kutladı. Babacan, toplumsal medya hesaplarından yayınladığı bildirisinde “Önümüzde çok uzun yıllar var. Büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Babacan’ın iletisi şöyle:

‘Kadromuz sürekli büyüdü’

“Bugün, yavuz yol arkadaşlarımla bir arada özgür ve güçlü Türkiye hayaliyle yola çıkalı tam üç sene oldu. Bu üç yılın her gününü ilmek ilmek çalışarak beraberce ördük. Kent şehir büyüdük. İşlerinde uzman, çalışkan, umut dolu çok hoş arkadaşlar tanıdım. Takımımız daima büyüdü. Sevincimizde de, hüznümüzde de beraberdik. Koskoca bir aile olduk. Çok hoş işlere imza attık. Siyasette yepisyeni bir yol açtık. Ülkemizde daha evvel görülmemiş kapsamlı çalışmaları, aksiyon planlarını hazırladık. Masa başında durmadık, köşe bucak ülkemizin her yerine gidip kaygısı asıl sahibinden dinledik. Kendi kendimize çalışmadık, alanında uzman herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık. Birinci günkü gücümüzü ve umudumuzu daha da artırdık. Artık, başladığımız seyahatin en kıymetli duraklarından birine ulaşmak üzereyiz.”





‘Önümüzde çok uzun yıllar var’ diyen Babacan,  “Eşit vatandaşlık ilkemizden asla vazgeçmeden, demokratik pahaları ihya edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız; özgür ve güçlü Türkiye’ye çok az kaldı. Üç sene az değil ancak daha önümüzde çok uzun yıllar, çok uzun yollar var. Sevgili çalışma arkadaşlarım, DEVA Partisi’ne gönül vermiş değerli üyelerimiz; bu yolda sizlerle bir arada olduğum için onur duyuyorum. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Birlikte kaç büyük başarılara imza atacağız. Partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun.” sözünü kullandı.

Hibya Haber Ajansı