Pendik Haber Girişi : 02 Mayıs 2024 14:03

AHİSİAD, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

AHİSİAD, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI
AHİSİAD, ANKARA’YA ÇIKARMA YAPTI

Genel Başkanlığını İbrahim Çam’ın yürüttüğü Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği (AHİSİAD) heyeti, Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak TBMM’nde AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve Bilim Kurulu Üyesi Gökhan Diktaş ile bir araya gelen AHİSİAD heyeti ziyaretler kapsamında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ile bir araya geldiler.

 

 

AHİSİAD, ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ’LA GÖRÜŞTÜ

AHİSİAD İkinci Ziyaretini Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a Yaptı.

Bu ziyaretle ilgili de AHİSİAD’dan yapılan paylaşımda;

“Genel Başkanımız İbrahim ÇAM Başkanlığında, AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz ve Bilim Kurulu Üyemiz Gökhan Diktaş, Bilim Kurulu Başkanımız Prof. Ahmet Kala, Genel Başkan Yardımcılarımız ve üyelerimizden oluşan heyeti ile Adalet Bakanımız Sn. Yılmaz TUNÇ beye ziyarette bulunduk.  Kuruluşumuzun faaliyetleri ile ülkemizin ekonomik ve sosyal alanda daha da kalkınması için yürütülen çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Nazik kabullerinden dolayı bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Açıklamasında bulunuldu.

 

 

ÜÇÜNCÜ ZİYARET İÇİŞLERİ BAKANI ALİ YERLİKAYA’YA

AHİSİAD, Ankara ziyaretlerine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya gerçekleştirdiği ziyaret ile devam etti.

AHİSİAD’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız İbrahim ÇAM Başkanlığında, AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz ve Bilim Kurulu Üyemiz Gökhan DİKTAŞ, Bilim Kurulu Başkanımız Prof. Ahmet Kala, Genel başkan yardımcılarımız ve üyelerimizden oluşan heyeti ile İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya Bey’e ziyarette bulunduk. Yoğun gündemlerine rağmen nazik kabulleri için Sn. Bakanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” sözlerine yer verildi.

 

 

SON ZİYARET OSTİM OSB’YE

AHİSİAD heyetinin Ankara ziyaretleri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ziyaretiyle son buldu.

AHİSİAD tarafından bu ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda ise, “Genel Başkanımız İbrahim ÇAM Başkanlığında, Bilim Kurulu Başkanımız Prof. Ahmet KALA, Başkan vekilimiz Çorlu Deri İhtisas OSB Bölge Müdürü Halil HIZ, Bilim Kurulu Üyemiz Aselsan Akademi Direktörü Prof. Abdurrahman AKYOL, Genel Başkan Yardımcılarımız ve üyelerimizden oluşan heyeti ile OSTİM OSB’ye ziyarette bulunduk.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan AYDIN ile bir araya gelen AHİSAİD heyeti, iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundu. OSTİM OSB Bölge Müdürü Adem ARICI heyetimize, OSTİM’in yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Nazik kabulleri ve misafirperverlikleri den ötürü OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Orhan AYDIN a şükranlarımızı sunuyoruz.” Sözlerine yer verildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.