Ekonomi Haber Girişi : 25 Ekim 2023 10:01

Ziraat Bankası – Müşteri Hizmetleri – Genel Kurul 2023 Ne Zaman

Ziraat Bankası – Müşteri Hizmetleri – Genel Kurul 2023 Ne Zaman

Ziraat Bankası, Türkiye’nin en köklü ve en büyük bankalarından biridir. 1863 yılında kurulmuş olan banka, Türkiye’nin her yerinde şubeleri ve ATM’leri ile hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası, bireysel ve kurumsal müşterilere yönelik geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Bankanın bireysel müşterilerine yönelik ürünleri arasında krediler, mevduat hesapları, yatırım ürünleri, sigorta ürünleri ve kredi kartları yer almaktadır. Kurumsal müşterilerine yönelik ürünleri arasında ise ticari krediler, dış ticaret finansmanı, leasing hizmetleri, faktoring hizmetleri ve yatırım hizmetleri yer almaktadır.

Ziraat Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç?

Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası 444 00 00‘dır. Bu numaradan bankacılık işlemlerinizi hakkında bilgi alabilir, şikayetlerinizi iletebilir ve destek talep edebilirsiniz.

Ziraat Bankası Ne Kadar Kredi Alabilirim?

Ziraat Bankası’ndan alabileceğiniz kredi miktarı, geliriniz, kredi notunuz ve krediye ihtiyacınız olan tutar gibi faktörlere göre değişmektedir. Bankanın internet sitesinde yer alan kredi hesaplama aracını kullanarak kredi alabileceğiniz miktarı hesaplayabilirsiniz.

TDO Satış Ne Demek?

TDO satış, “Toplu Dağıtım Oranı” anlamına gelir. TDO satış, bir bankanın kredi kullandıran müşterilerinin toplam kredi tutarının, o bankanın toplam kredi portföyüne oranlanmasıyla elde edilen bir değerdir. TDO satış, bir bankanın kredi riskini gösteren bir göstergedir.

Ziraat Bankası Genel Kurul 2023 Ne Zaman?

Ziraat Bankası Genel Kurulu 2023, 14 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Genel Kurul, saat 10.00’da Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü’nde yapıldı.

SIK SORULANLAR :

  • Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarası: 444 00 00
  • Ziraat Bankası ne kadar kredi alabilirim: Bankanın internet sitesinde yer alan kredi hesaplama aracını kullanarak kredi alabileceğiniz miktarı hesaplayabilirsiniz.
  • TDO satış ne demek: TDO satış, bir bankanın kredi kullandıran müşterilerinin toplam kredi tutarının, o bankanın toplam kredi portföyüne oranlanmasıyla elde edilen bir değerdir.
  • Ziraat Bankası Genel Kurul 2023 ne zaman: 14 Ekim 2023

Ziraat Personel Alımı