Siyaset Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 16:11

Yücel Yüce: Daha Yeni Başlıyoruz

Yücel Yüce: Daha Yeni Başlıyoruz
DP Pendik Belediye Başkan Adayı olan Yücel Yüce gazetemize bir değerlendirme yaptı.

DEMOKRAT Parti (DP) Pendik Belediye Başkan Adayı olan Yücel Yüce; “Seçim sonrası Türkiye’de yeni bir dönem başladı. Bu dönemde miadını doldurmuş politikaların ve politikacıların değişeceğine inanıyorum. Genç, dinamik, heyecanını yitirmemiş siyasetçiler olarak ülke yönetiminde rol üstlenmeye hazırlanıyoruz” dedi. 

 


Yücel Yüce Kimdir?

1971 yılı doğumlu olan Yücel Yüce Hemşin-RİZE'lidir. İlk,orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamıştır. Üniversite öğrenimine Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünde devam etmiştir.

İsviçre-liechtenstein da Kaiser AG bünyesinde belediye ekipmanları üst yapı ve altyapı mekanik makine maintenance bakım onarım eğitimi, Almanya Kiel de İBAK Altyapı kanal denetleme sistemleri bünyesinde eğitim ve seminerler vermiştir. 

Ülkemizdeki belediyelere ve belediyelerin hizmetinde çalışan müteahhit ve taşeron birçok kuruluşa, ayrıca özel sektörde her türlü altyapı çalışmalarında hizmet veren gruplara danışmanlık hizmetinde bulunmuştur.

Belediye sektöründe gelişmiş toplumlarda görülmesi gereken modern altyapı ve üstyapı teknolojileri ile ilgili birçok ekipman uzmanlığına sahip olan Yücel Yüce, sektörde bahse konu alanlarda birçok yerli ve milli ekipman yapımında danışmanlık ve bilgi öncülüğü yaparak bu alanlarda birçok eleman yetişmesine vesile olmuştur.

Aynı zamanda sporcu bir kişiliğe sahip olan Yüce, ilkokul yıllarından beri futbola olan tutkusundan dolayı çeşitli takımlarda bulunmuş spor sahalarında da mücadeleci kişiliğini senelerce göstermiştir.

 

31 MART 2024 yerel seçimlerinde Demokrat Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olan İş İnsanı Yücel Yüce Emekli, evli ve iki çocuk babası olarak Pendik'te yaşamaktadır.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.