Siyaset Haber Girişi : 23 Şubat 2024 11:08

Vatan Partisi İBB Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, Pendik'te Sanayiciler ve Vatandaşlarla Buluştu

Vatan Partisi İBB Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, Pendik'te Sanayiciler ve Vatandaşlarla Buluştu

Vatan Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Pendik'te sanayiciler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özkan, ziyaretlerinde işverenlerin ve işçilerin sorunlarını dinledi ve İstanbul'a ilişkin projelerini anlattı.

 

İlk olarak Pendik Velibaba Sanayi Sitesi'ne giden Özkan, sanayiciler ve esnafla bir araya geldi. Burada işverenlerin ve işçilerin yaşadığı zorlukları dinleyen Özkan, Vatan Partisi'nin İstanbul için gerçekçi çözümler sunduğunu belirtti.

 

Ardından İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ni ziyaret eden Özkan, burada vatandaşlarla sohbet ederek projeleri hakkında bilgi verdi. Vatandaşların seçim öncesinde ekonomik endişeleri olduğunu vurgulayan Özkan, Vatan Partisi'nin köylüsünden, çiftçisinden, işçisinden, esnafından ve sanayicisinden aldığı fikirlerle gerçekçi bir program geliştirdiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.