Siyaset Haber Girişi : 22 Şubat 2024 12:34

VATAN PARTİSİ HEYETİNDEN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

VATAN PARTİSİ HEYETİNDEN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ
VATAN PARTİSİ HEYETİNDEN GAZETEMİZE NEZAKET ZİYARETİ

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan, Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta, Pendik İlçe Başkanı Hikmet Kırık ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

 

Vatan Partisi Heyetini Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Metin Yazıcı karşılayıp ağırladı. 

 

Gündeme dair keyifli bir sohbetin gerçekleştiği buluşmada konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Okan Özkan; “Seçim döneminde siyasi partiler ve adayları bol keseden vaatlerde bulunuyorlar. Ama bu vaatlerin gerçeğe dönüşmediğini hepimiz biliyoruz. Örneğin CHP Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu ilk dönem seçilmeden önce ‘öğrencilere ücretsiz ulaşım’ vaadi vermişti. Bu vaadini yerine getirmedi. AK Parti Adayı Murat Kurum, bir yıl içinde depremzedeler için 318 bin konut inşa edeceğini kamuoyuna duyurmuştu. Bu zaman doldu fakat ancak 75 bin konut inşa edilebildi.

 

Ülkemiz, yöneticilerin yanlış politikaları yüzünden tam bir yangın yerine dönmüş durumda. Bu durumun seçimlerden hemen sonra çok daha kötüye doğru gideceğini ön görmekteyiz. 

 

Vatan Partisi olarak ülke menfaatleri ve geleceğimizin açısından köklü bir değişimin şart olduğunu düşünüyoruz.” dedi.  

 

 

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta da kendisine yöneltilen; ‘Söylemlerinizi kamuoyuna duyurma noktasında geniş imkanlara sahip değilsiniz. Böyle olunca da savunduğunuz fikirlerin iktidar olabilecek bir potansiyele ulaşması zor görünüyor. Bu noktada nasıl bir çözüm ön görüyorsunuz?’ sorusu üzerine;

“Biliyorsunuz, yangın tüpleri ancak bir yangın söz konusu olduğu zaman hatırlanır ve devreye girerek işlem görür. İşte Vatan Partisi’ni bir yangın tüpü gibi görebilirsiniz. Ortalıkta bir yangın var ve bu yangını söndürebilecek tek oluşum Vatan Partisi’dir. Vatandaşlarımız bunu fark edecektir. Ülkenin geleceği için bu şart.” şeklinde cevap verdi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.