Siyaset Haber Girişi : 12 Mart 2024 12:26

Vatan Partisi Adayı Mevlüt Usta Pazarcılarla Buluştu

Vatan Partisi Adayı Mevlüt Usta Pazarcılarla Buluştu
Vatan Partisi Adayı Mevlüt Usta; pazarcı esnafını dinleyerek, onların görüşlerini aldı, sorun ve isteklerini not etti.
Vatan Partisi Adayı Mevlüt Usta Pazarcılarla Buluştu

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta, beraberinde İlçe Başkanı Hikmet Kırık ve meclis üyesi adayları ile birlikte Cumartesi Pazarını ziyaret ederek esnaflarla buluştu.

Pazarcı esnafını dinleyen, onların görüşlerini alan, sorun ve isteklerini not eden Mevlüt Usta, Vatan Partisi’nin genel politikaları ve belediye başkanı seçilmesi halinde ne tür bir çalışmalar gerçekleştireceği hakkında da bilgiler verdi.



Esnaf gezisi ile ilgili olarak gazetemize bir değerlendirme yapan Usta; “Esnafın derdi büyük, öncelikle her yağmur yağdığında hem müşterilerin hem de kendilerinin çok sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar. En büyük dertleri ise seçim sonrası çok büyük krizle karşılaşacaklarını biliyor olmaları: önceki krizleri arayacaklarını söylüyorlar. Sistem partilerinden bıktıkları, zorunluluktan oy verdiklerini ifade eden, hatta oy kullanmayacağını söyleyen pazarcılarımız da var.

Esnafımıza, Vatan Partisi’nin tek seçenek olduğunu, seçim sonrası için bunun daha iyi anlaşılacağını, bu krizin nedeninin sistem ve partileri olduğunu söyledik. Krize karşı Vatan Partisi'ni kuvvetlendirmek gerektiğini paylaştık” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.