Magazin Haber Girişi : 15 Aralık 2022 20:20

Tarık Emir Tekin Sevgilisi Sofia Katc’den Ayrılıyor mu?

Tarık Emir Tekin Sevgilisi Sofia Katc’den Ayrılıyor mu?

Son zamanlarda yer aldığı projelerle oldukça gündemde olan ve sevilen oyuncu Tarık Emir Tekin’in sevgilisi Sofia Katc, erkek arkadaşını her yerden sildi.

Tarık Emir Tekin

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam’ın yakışıklı oğlu Tarık Emir Tekin kısa zamanda yıldızı parlayan isimlerden.

Şimdilerde Bir Peri Masalı’nın başrol oyuncusu olan Tekin, bir önceki projesi Sadakatsiz ile de tüm Türkiye’ye kendini sevdirmişti.

Son zamanlarda yer aldığı projelerle oldukça gündemde olan ve sevilen oyuncu Tarık Emir Tekin'in sevgilisi Sofia Katc, erkek arkadaşını her yerden sildi.

Başarılı oyuncunun Fransız sevgilisi Sofia Katc ile olan sosyal medya paylaşımları da sık sık gündemde yerini alıyor ve beğeni topluyordu.

Ancak Sofia Katc’in son hamlesi akıllara ayrılık mı var sorusunu getirdi.

Sofia ilk olarak Tarık Emir Tekin’i sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı daha sonra da Tekin ile olan tüm paylaşımlarını kaldırdı.

Tarık Emir Tekin Kimdir?

25 yaşındaki Tarık Emir Tekin, Metin Tekin ve Şevval Sam’ın oğludur. 1997 yılında İstanbul’da doğdu.

Emir Tarık Tekin, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Tarık Emir Tekin şuanda 25 yaşındadır. Emir Taro Tekin, Metin Tekin ve Şevval Sam'ın oğullarıdır.

Uzun yıllar yurt dışında yaşayan Taro Emir, Oxford’dan drama eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Amerika’da yaşamıştır. Amerika’da bir çok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan Taro Emir Tekin eğitimlerini tamamladıktan sonra Türkiye’ye gelmiştir.

Can Evrenol’un dikkat çeken Çıplak dizisinin ilk sezonunun sonlarına Bulut rolüyle katılan Emir Taro Tekin, oyunculuğu ve tarzıyla dikkat çekmiştir. Şimdilerde Çıplak 2. sezon için için hazırlanan Taro Emir, aynı zamanda Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat vermektedir.

Taro Emir Tekin instagram

DİZİLERİ

Çıplak

Sadakatsiz

Bir Peri Masalı