Siyaset Haber Girişi : 15 Aralık 2023 11:35

Süleyman Turan, Göçbeyli Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Süleyman Turan, Göçbeyli Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan, İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Kabadayı ve Bölge Başkanı Kani Özden; Göçbeyli Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldiler. Ardından Mahalle Muhtarı Bülent Ses’i ziyaret ederek, tarım ve hayvancılık ile ilgili çalışmaları yerinde görüp, meyve ve sebze ürettikleri seraları gezdiler.  

SÜLEYMAN TURAN: TOPRAĞA VE TOPRAĞI EKEN İNSANLARIMIZA DEĞER VERECEĞİZ 

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi:  

“Göçbeyli Köyümüzde, köylülerimizin evlerine, işyerlerine ve bahçelerine misafir olduk. İlçemizin en verimli tarım arazisine sahip Göçbeyli Köyümüzü gezdik. 

Yerel Belediye olarak seçildiğimiz gün, toprağa ve toprağı eken insanlarımıza değer vereceğiz. Tarım yapılabilir arazilerimize, köylülerimize destek vererek kalkınmalarını sağlayacağız. 

Yıllardır Pendik Belediyesini yanında görmeyen köylülerimiz ile birlikte çalışarak, destek vererek, köylerinde kalmalarını sağlayarak, Pendik’imize katma değer ve üreten bir ilçe olması için, Tek vücut olacağız.” 

“ÜRETEN BİR PENDİK İDEALİMİZİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ” 

Ardından Göçbeyli Muhtarı Bülent Ses’i ziyaret eden Turan şu paylaşımı yaptı:  

“Göçbeyli Köyü Muhtarımız Bülent Ses’i ziyaret ederek, tarım ve hayvancılık ile ilgili çalışmalarını yerinde görüp, meyve ve sebze ürettikleri seralarını gezdik. Göreve geldiğimizde, üreticiyi destekleyecek, fide gübre ve tohum çalışmalarımızı hızlı bir şekilde icraata koyacağız. Tarım yapılabilir arazilerimizi tespit edip, üreten bir Pendik idealimizi hayata geçireceğiz. 

Bu güzel çalışmaları ve kıymetli bilgileri için, muhtarıma teşekkür ederiz.”