Siyaset Haber Girişi : 22 Mart 2024 13:38

Süleyman Turan’dan Kaynarca Erzurumlular Derneği’nde İftar

Süleyman Turan’dan Kaynarca Erzurumlular Derneği’nde İftar
İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan Kaynarca Erzurumlular Derneği’ne bir iftar yemeği verdi.
Süleyman Turan’dan Kaynarca Erzurumlular Derneği’nde İftar

Derneğin işletmiş olduğu Mavi Beyaz Düğün Salonu’nda Dernek Başkanı Mehdi Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Pendik İlçe Başkanı Mithat Kabadayı da katıldı.

Program çerçevesinde Dernek Başkanı Mehdi Kaya, Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan ve Erzurum Milletvekili Naci Cinisli birer konuşma yaptılar.

Turan burada yaptığı konuşmada belediyecilik anlayışını aktararak Erzurumlu hemşerilerinden destek beklediğini ifade etti.




Gündüz programında Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinisli’nin katılımıyla Fevzi Çakmak Mahallesi esnaf ziyareti ve Şeyhli Erzurumlular Derneği ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti heyeti, Kaynarca Erzurumlular Derneği’nde gerçekleştirilen iftar sonrası Anadolu Yakası Doğu ve Güneydoğu Dernekleri Federasyonu’nu (AYDEF) ziyaret etti.

Bu ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinisli’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Eşref Fakıbaba da bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.