SAVATE VE WBCMT FEDERASYON OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR!

SAVATE VE WBCMT FEDERASYON OLMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYOR!

11.01.2024 tarihinde Ankara’ya yaptığımız ziyaretlere Katılım sağlayan  savate ve canne federasyonu genel koordinatörü Sn Satılmış KİBAROGLU  savate milli takım antrenrenörümüz Sn Tamer AS ve şampiyon sporcularımız  Sn Seçil PALA  ve Büşra Sena Nur DURMUŞ ile dört kişilik bir ekip olarak, Geceden yola çıktık sabah 9 civarı Ankara’ya vardık, sırası ile Jandarma Gücü ziyaretimiz başladı, Kara Kuvvetleri Ordu Spor Branşları takımlarının çalıştığı sivilde Türkiye şampiyonu olmuş sporcuların antrenmanlarının devamı olan Askerlik Spor Kompleksi’ni ve yetkili komutanları ziyaret ettik. Jandarma Gücü j. kd alb. Jandarma Gücü komutanımız Sn. Bülent GÜR Bey ile spor adına ve Savate sporunun gelecekteki çalışmalarını konuştuk. Camiamız adına olumlu ve güzel geçen sohbetimiz ilerleyen zamanlarda inşallah olumlu ve iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor, komutanımıza bize ayırdığı zaman için teşekkür ediyoruz.

Sırası ile Dr. Öğretim Görevlisi Bes. Böl. Başkanı Vekili Sn. Emsal Öztürk Bey ile bilimsel antrenman sporda başarı askeriyede spor konulu görüşmemiz oldu, muhteşem geçti. Kendisine camiamız adına teşekkür ediyorum, ayrıca Kara Kuvvetleri Jandarma Gücü antrenörlerimiz’den Sn. Mahmut Özer j. Yüzbaşı Sn. Ekrem PEHLİVAN SG. Ütğm. Komutanlarımızın göstermiş oldukları yakın ilgi alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

MHP Genel Merkezi Komisyonunu ziyaret Ettik  Spor MHP Komisyonu Başkanımız Sn. İbrahim ÖZBAY ile görüştük. Konu ile ilgili Alakalı Kendisine  bilgi verdik, desteklerini istedik, tam destek olacağının sözünü aldık. Kendisine teşekkür, ediyor saygılarımızı sunuyoruz.

Gençlik ve spor bakanlığı modern pentatlon federasyonu başkanımız sn  veli ozan çakır beyi makamında ziyaret ettik 2 saat yakın bir süre savate sporu adına konuştuk çok olumlu geçen görüşmelerimiz kısa süre beklediğimiz sonuca gitmemize vesile olacaktır diyor sn başkanımıza bize ayırmış olduğu kıymetli vakitlerinden dolayı teşekkürler ediyoruz.

Görüşme sonrasında TR SES TV  Sn. Adnan FİŞENK ile FİŞENK GİBİ TV Programına katıldık, bir saatlik bir program yaptık. Başarılarımızı, sorunlarımızı enine boyuna anlattık. TR SES TV Yönetim Kurulu Başkanına Usta Gazeteci Sn. Adnan FİŞENK ile FİŞENK GİBİ Program Ekibine sonsuz teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyorum.

       Satılmış KİBAROĞLU

Savate ve canne federasyonu gnl koordinatörü

Wbcmt  Türkiye Başkanı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.