Pendik Gazetesi

SAĞDIÇLAR’DANSA; KOY SEPETE!

Sağdıçlar Ekmek Unlu Mamulleri’nin taş fırınında; odun ateşinde pişen ekmek, pide, börek ve kuru pasta çeşitleri, hem sağlıklı hem de leziz

Sağdıçlar Ekmek Unlu Mamuller, kapanışı yapılan ‘Öz Öztürkler’ işletmesinin yerinde açılarak hizmete girdi.

İşletme; ürün kalitesi ve çeşitleri ile sektörün iyilerinden.
Taş fırında odun ateşinde pişen sağlıklı ve lezzetli ürünleri ve bu ürünlerin ekonomik fiyatlarla tüketiciye arz edilmesi ile de tercih edilen noktalardan biri.
Hijyen şartlarına azami derecede özen gösterilerek üretim yapılan unlu mamullerde; normal ekmek, tava ekmeği, Trabzon ekmeği, köy ekmeği, tam buğday, çavdar, kepek ve sarı buğday ekmeği alternatifler içinde yer alıyor.
İşletmede ramazan pidesi, Bursa tahinli pide, lavaş çeşitleri, peynirli – kaymaklı – ıspanaklı – patatesli olmak üzere börek çeşitleri; simit, poğaça, açma, galeta çeşitleri de üretilerek servis ediliyor.
Kuru pasta, tahinli çörek çeşitleri, ay çöreği, elmalı ponçik, portakallı kurabiye, havuçlu kek, tarçınlı kek, muffin kekler, leblebi kurabiyesi, ekler pasta çeşitleri ve meşrubat çeşitlerinin yanı sıra GÜNLÜK SÜT ve YUMURTA da Sağdıçlar Ekmek Unlu Mamuller’in ürün skalasında bulunmakta.
Kurumun genç işletmecisi Ömer Faruk Terim, meşhur Bursa İskender Restoranın işletmecilerinden Osman Terim’in oğlu

Adres: Doğu Mahallesi, İbni Sina Caddesi, No:21 / A Pendik
0216 390 97 96
0544 719 92 22

 

Beğen FAVORİ YORUM OKU
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları göster
0
Bu paylaşım hakkında düşüncelerinizi öğrenmek isteriz, lütfen bir yorum yapın.x
()
x