Siyaset Haber Girişi : 20 Ekim 2021 17:07

ŞADUMAN ŞEKER KİMDİR? İBB. MECLİS ÜYESİ

ŞADUMAN ŞEKER KİMDİR? İBB. MECLİS ÜYESİ

1973 yılında Samsun’da doğdu. İlkokulu Samsun, Tekkeköy, Hamzalı Köyü’nde okudu. Orta ve lise öğrenimini İstanbul, Küçükçekmece’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü (Önlisans) ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü (Lisans) mezunudur.

2002 yılında AK Parti Kurucu Üyeliğiyle siyasi hayatı başlamıştır. 2011 yılında Şeyhli Mahallesi AK Parti Teşkilatı, 2012 yılında AK Parti Pendik Kadın Kolları İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevleri yaptı. 2013 yılında AK Parti Pendik Kadın Kolları İlçe Dış İlişkiler Birim Başkanlığı ve 2014 yılında Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2017 yılında göreve başladığı AK Parti Pendik Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

PEKDER Pendik Eğitim ve Kültür Derneği Denetleme Kurulu Üyesidir. 2017 yılı itibarıyla SAMKON Samsun Federasyonlar Derneği Kadın Kolları Yürütme Kurulu Üyesi ve Sosyal İşler Başkanı olarak görev yapmaktadır. Pendik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmen olan Cevat ŞEKER’le evlidir.

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçilmiştir.





Şeyhli Mahallesi’nde ikamet etmektedir. İki kız, bir erkek çocuk annesidir.