Siyaset Haber Girişi : 27 Mart 2024 16:13

Saadetli Gençlerden ‘Filistin'deki Zulme Dur De!’ Etkinliği

Saadetli Gençlerden ‘Filistin'deki Zulme Dur De!’ Etkinliği
Saadet Partisi Pendik Gençlik Kollarının sahil meydanında “Filistin’deki Zulme Dur De” adlı resim sergisi vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Saadetli Gençlerden ‘Filistin'deki Zulme Dur De!’ Etkinliği

Saadet Partisi Pendik Gençlik Kolları, seçim stantlarının da bulunduğu Pendik Sahil Meydanında ‘Filistin'deki Zulme Dur De!’ başlıklı bir etkinlik düzenleyerek İsrail’in sürdürdüğü katliamı protesto etti.

Etkinlikte resim sergisi, katılımcıların üzerine duygu ve düşüncelerini de yazabildiği duvar çalışması yer aldı.

Saadet Partisi Pendik Gençlik Kolları’nın basın açıklamasında; İsrail’in yaptığı zulümler ve Şifa Hastanesi baskını sert bir dille eleştirilirken, Türkiye ile İsrail arasındaki ticaretin durdurulması çağrısı da yinelendi.



Gençlik Kolları Başkanı Mansur Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Filistinli kardeşlerimizin maruz kaldığı zulmü tüm insanlığa duyurmamız ve farkındalık oluşturmamız gerekiyor. Bunun için buradayız” sözlerine yer verdi.



Programa Saadet Partisi İlçe Başkanı Yasin Kadıoğlu, belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra Pendik Belediye Başkan Adayı Doktor İsmail Haskul da katılım sağladı.



Kısa bir selamlama konuşması yapan İsmail Haskul; “Her ne kadar yerel seçim kampanyası yürütsek de gözümüz kulağımız Filistin’den gelecek olan güzel haberleri beklemekte. Temennimiz zulmün bir an önce durdurulması ve Filistinlilerin huzurlu bir hayat yaşamasıdır” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.