Spor Haber Girişi : 10 Mayıs 2023 12:39

Rodrygo Kimdir? Futbolcu Rodrygo’nun maç esnasında evi mi soyuldu?

Rodrygo Kimdir? Futbolcu Rodrygo’nun maç esnasında evi mi soyuldu?

İspanya Kral Kupası final maçında Real Madrid, Osasuna ile karşı karşıya geldi. Maçın oynandığı sırada Real Madrid’in yıldız futbolcusu Rodrygo büyük bir şok yaşadı. Genç futbolcunun sahada olduğu sırada evinin soyulduğu öğrenildi. Dikkatleri üzerine çeken Rodrygo gündem oldu. Rodrygo kimdir, kariyeri merak ediliyor. İşte detaylar…

Real Madrid, İspanya Kral Kupası final maçında Osasuna ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Sevilla'daki La Caartuja Stadı'nda oynandı. Heyecan dolu maçı Real Madrid 2-1'lik skorla kazandı. Final maçının oynandığı sırada Real Madrid'in yıldız futbolcusu Rodygo Goes'in evinin soyulduğu öğrenildi.

Kritik maç Sevilla’daki La Caartuja Stadı’nda oynandı. Heyecan dolu maçı Real Madrid 2-1’lik skorla kazandı. Final maçının oynandığı sırada Real Madrid’in futbolcusu Rodygo Goes’in evinin soyulduğu öğrenildi.

GOLÜNÜ ATTI, REAL MADRİD KUPAYA UZANDI

Sevilla kentindeki Estadio de La Cartuja’da oynanan karşılaşmayı Real Madrid 2-0 kazanarak kupaya uzanmayı başardı.

Rodrygo'nun 2. dakikadaki golüyle öne geçen Real Madrid, ilk yarıyı önde tamamladı. 58. dakikaya gelindiğinde Osasuna Torro ile eşitliği yakaladı. 70. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Rodrygo, Real Madrid'in Kral Kupası zaferinde başrol oynayan isim olmayı başardı.

Rodrygo’nun 2. dakikadaki golüyle öne geçen Real Madrid, ilk yarıyı önde tamamladı. 58. dakikaya gelindiğinde Osasuna Torro ile eşitliği yakaladı. 70. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Rodrygo, Real Madrid’in Kral Kupası zaferinde başrol oynayan isim olmayı başardı.

BAZI ODALAR DARMADAĞIN OLDU

Haberin detayında Rodrygo’nun evinin olduğu sitedeki bir güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gittiği ve içeri girildiğinde bazı odalarının dağınık olduğunu öğrenildi.

Brezilyalı futbolcunun evinden nelerin çalındığına ilişkin bilgiler henüz paylaşılmadı.

Rodrygo Kimdir?

Rodrygo Silva de Goes aynı zamanda Rodrygo olarak bilinen, Real Madrid’de forvet olarak oynayan Brezilyalı millî futbolcudur.

Rodrygo Silva de Goes aynı zamanda Rodrygo olarak bilinen, Real Madrid'de forvet olarak oynayan Brezilyalı millî futbolcudur.

Kulüp kariyeri

Santos

São Paulo’da Osasco’da doğan Rodrygo, 2011’de Santos’un gençlik kurulumuna katıldı ve başlangıçta futsal takıma girdi. 2017 yılının Mart ayında, Peru’daki Sporting Cristal’a karşı bir Copa Libertadores maçı için düzenlenen ilk takımın düzenlenmesiyle, antrenman yapabilmek için menajer Dorival Júnior tarafından ilk takıma çağrıldı.

21 Temmuz 2017’de Rodrygo, beş yıllık bir anlaşmayı kabul ettikten sonra ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 1 Kasım’da geçici menajer Elano tarafından ana takıma terfi etti.

Real Madrid

15 Haziran 2018’de Real Madrid, Rodrygo’nun transferi için Santos ile bir anlaşmaya vardı, oyuncu Haziran 2019’da Los Blancos’a katılarak 2025’e kadar sözleşme imzaladı.

İddialara göre bonservis ücreti 45 milyon Euro’ydu, Santos, 40 milyon Euro aldı. 25 Eylül 2019’da Rodrygo ilk maçına çıktı ve ligdeki ilk golünü Osasuna’ya bir dakika içinde attı. 

6 Kasım 2019’da, 18 yaş ve 301 günlük olan Rodriygo, 2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grubun 4. maçında Galatasaray’a karşı 6-0’lık galibiyetinde 3 gol atarak hat trick yaptı.