Spor Haber Girişi : 06 Mayıs 2024 15:56

Pendikspor U-14 Takımı Şampiyonluğa Gidiyor

Pendikspor U-14 Takımı Şampiyonluğa Gidiyor
TFF U-14 Liginde gruplardan çıkarak, Antalya'da düzenlenen şampiyonaya katılmaya hak kazanan Pendikspor U-14 takımı, rakiplerini yenerek emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor.

Siltaş Yapı Pendikspor başkanlığına Mahmut Türkoğlu'nun gelmesiyle birlikte altyapıya yapılan yatırımlar ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Çakıroğlu'nun altyapı sorumluluğunda yürütülen çalışmalar sonucunda büyük bir gelişim gösteren Pendikspor altyapısı, başarılı sonuçlar elde ediyor.

Süper Lig'de mücadele eden birçok takımdan daha fazla imkana ve profesyonel yönetime sahip olan Pendikspor, alt yapıdaki başarısıyla da adından söz ettiriyor.

Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırma hedefiyle yola çıkan kulüp, bu doğrultuda önemli adımlar atıyor.


2023-2024 TFF Gelişim Ligleri'nde mücadele eden U-14 takımı, Antalya'da düzenlenen TFF Gelişim Ligleri U-14 Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı.



İlk maçta Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni yenerek bir üst tura yükselen Pendikspor U-14, 3 Mayıs Cuma günü saat 12.00'de Adana Demirspor ile karşılaştı ve bu maçtan da galibiyet ile ayrıldı.

Rams Başakşehir FK Ümraniye maçının galibi ile U-14 Türkiye Şampiyonası yarı finalinde mücadele edecek olan Pendikspor U-14, bu turnuvada da zafere ulaşarak şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefliyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.