Spor Haber Girişi : 19 Mart 2024 13:42

Pendikspor’dan Erencan Yardımcı Millî Takım Aday Kadrosuna Davet Edildi

Pendikspor’dan Erencan Yardımcı Millî Takım Aday Kadrosuna Davet Edildi
Siltaş Yapı Pendikspor'un başarılı forvet oyuncusu Erencan Yardımcı, Gürcistan ve İtalya maçları için Ümit Millî Takım aday kadrosuna davet edildi.

Pendikspor, konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Futbolcularımızdan Erencan Yardımcı, Gürcistan ve İtalya ile oynayacağı maçlar için Ümit Millî Takım aday kadrosuna davet edildi. Erencan'a milli görevde başarılar dileriz!”   

ERENCAN YARDIMCI KİMDİR?

Erencan Yardımcı  4 Şubat 2002 tarihinde, Kocaeli’nde doğdu. Futbol kariyerine Kocaelispor altyapısına başladı. Santrafor mevkiinde oynayan Yardımcı, Eyüpspor'dan kiralık olarak Süper Lig takımlarından Pendikspor'da forma giymekte.



2017 yılında Galatasaray altyapısına transfer oldu. Galatasaray U-16 ve U-17 takımlarında forma giyen Yardımcı 1 Temmuz 2019 tarihinde Galatasaray'la 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 

2019-20 sezonu öncesinde Avusturya'da yapılan kamp dahilinde A takıma katılan futbolcu ilk maçına RB Leipzig'le oynanan hazırlık maçında çıktı. 70. dakikada oyuna giren Yardımcı, Galatasaray'ın ikinci golünde Ryan Babel'e asist yaptı.




Galatasaray ile ilk resmî maçına 26 Kasım 2019 tarihinde Şampiyonlar Ligi'ndeki Club Brugge deplasmanında uzatmaların son dakikasında Jean Michaël Seri'nin yerine oyuna girerek çıktı.

1 Şubat 2021'de 2. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer oldu ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Şu an ise Süper Lig takımlarından Pendikspor'da forma giyiyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.