Spor Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 17:50

Pendikli Yağız Birinci Oldu

Pendikli Yağız Birinci Oldu
TÜRKİYE Binicilik Federasyonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Atlı Dayanıklılık Yarışmalarının 2. ayağında, 60 km branşında yarışan sporcumuz Yağız Efe Halıcı, Zeytinoğlu isimli atı ile birinci oldu.

TÜRKİYE Binicilik Federasyonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Atlı Dayanıklılık Yarışmaları'nın 2. ayağında heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Yarış Gebze Atlı Spor Kulübü Atlı Dayanıklılık Branşı İstanbul Park Orman yerleşkesi Gebze de yapıldı.

60 km branşında ter döken sporcular, dayanıklılıklarını ve atlarıyla uyumlarını gözler önüne serdi. Bu zorlu yarışın kazananı ise Pendikli Yağız Efe Halıcı oldu!

Efe Halıcı ve atı Zeytinoğlu, parkur boyunca kusursuz bir performans sergileyerek rakiplerini geride bırakmayı başardı.


Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcu ve atlara ödüllerini Başhakem Levent Önce, KBB Gençlik ve Spor Dairesi Spor şube Md. Alparslan Aslan, Tbf Atlı Dayanıklılık Branş doyumlusu Ebru İnan, Gebze Atlı Spor Kulübü Başkanı Halit ipek takdim ettiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yarışları takip etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.