Pendik Trabzonlular Derneği’nden şirket yöneticilerine seminer

Pendik Trabzonlular Derneği’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği seminerlerin bu ayki konusu “Şirket Yöneticileri için Finansal Okuryazarlık” idi.

Aynı zamanda gazetemizde de yazıları yayınlanan, Ekonomist-CFO-Yazar Mustafa ÖZBAY’ın verdiği seminer hem dernek merkezinden hem de zoom üzerinden gerçekleşti.

İş insanları, bankacılar, finans yöneticileri, akademisyen ve kamu çalışanlarının katıldığı seminer son derece verimli geçti.

Seminerin açılışında kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Süleyman Pergel, her ay düzenli olarak bu tür seminerleri gerçekleştireceklerini ifade ederek, daha birçok alanda birçok faaliyet ve etkinlik projelerinin olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde bu projelerini bir bir hayata geçireceklerini ifade etti.

Mustafa Özbay seminerin final bölümünde halen New York Merkezli Nyppex Uluslararası özel fon şirketinin Euroasia liderliğini yapan, önceki dönemlerde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na üst düzey görevlerde bulunmuş, halen özel bir sigorta emeklilik şirketinin yönetim kurulu üyeliğini yapan Murat Bolat’ı yayına bağladı.

Seminerde Murat BOLAT, özellikle yabancı yatırımcılar, özel fonların Türkiye’ye bakış açıları, ülkemizi şirketlerinin yabancı yatırımcılara ne kadar hazır olduğu, şirketlerin halka arzı gibi birçok konuda son derece önemli açıklamalarda bulundu.

Seminer Videosu:

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.