3 Fotoğraf

Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı

Haber Merkezi
304 0
  1. 1 / 3 Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı 1
    Pendik Belediyesi'nin, Kavakpınar Abdi İpekçi Caddesi’ne alternatif olarak inşa ettiği Uluhan Caddesi’ndeki yol açma ve genişletme çalışmalarının yüzde 70'i tamamlandı. Belediye Başkanı Ahmet Cin, caddede incelemelerde bulunarak Pendik'te güvenli ve konforlu ulaşım için yeni yollar inşa etmeyi sürdüreceklerini belirtti.
  2. 2 / 3 Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı 2
  3. 3 / 3 Pendik'te Uluhan Caddesi'ndeki Yol Çalışmalarının Yüzde 70'i Tamamlandı 3
    Pendik Belediyesi ekipleri, Kavakpınar Mahallesi'nde bulunan Uluhan Caddesi'nde yoğun bir çalışma temposu sergiliyor. Gün içinde belirli saatlerde yoğun trafiğin yaşandığı Abdi İpekçi Caddesi’ne alternatif olarak planlanan caddedeki yol açma ve genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmaların yüzde 70'lik kısmı tamamlanmış durumda. Yol açma sürecinin ardından asfalt serimi ve diğer üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla cadde, Mahmut Bayram ve Albayrak Caddelerini birbirine bağlayacak.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş